Vacature assistent vastgoed (32-40 uur per week)

Hou je van veel afwisseling in je werk, ben je een energieke teamplayer met organisatietalent én oplossingsgericht? Wil je werken in de makelaardij en het beheer van vastgoed? Dan is dit de ideale functie voor jou!
 
Wat ga je doen?
In deze veelzijdige functie draait alles om het ondersteunen van anderen. Je bent een rechterhand voor mij, jouw collega's, onze opdrachtgevers en de huurders. 
 
Je wordt verantwoordelijk voor:
 
 • Binnenkomende algemene e-mails en inkomende telefoon (aanvragen informatie, afspraken, technische meldingen, etc.). Jij pakt de taken die binnenkomen zoveel mogelijk zelf op of verwijst deze door naar de verantwoordelijke collega.
   
 • Administratieve taken zoals het uitvoeren van huurindexeringen, verwerken van inkoopfacturen en een eerste opzet maken van contracten waar de makelaars vervolgens verder aan werken.
   
 • Na verloop van tijd krijg je ook buitendienst werkzaamheden toegewezen. Zo kan je bezichtigingen uitvoeren in opdracht van de makelaars, kan Nadine (marketing) je vragen ergens een V-Bord op de gevel te hangen en Marleen (beheer) je vragen ergens een meterstand op te nemen of langs een locatie te rijden om een inspectie te doen.
Samen met 6 andere collega’s zorgen we ervoor dat alles bij Ambivast en Van Alkemare Horecamakelaardij (klik hier) op rolletjes loopt. Wij zijn een klein, hecht team met grote ambities. In oorsprong een familiebedrijf met nog steeds een familiare en open werksfeer. We zijn gericht op samen het hoogst haalbare resultaat behalen. We zijn dus ook eerlijk, direct en duidelijk naar elkaar. Een van onze kernwaarden!
 
Wie ben jij?
Je houdt van hard werken, jezelf ontwikkelen en uitdagingen aangaan. In de functie Assistent Vastgoed komt er veel op je af. Om alle verschillende werkzaamheden op te kunnen pakken, beschik je over de volgende sterke eigenschappen:
 
 • Oplossingsgericht en daadkrachtig: Je ziet de kern van problemen en lost dit snel en in goed overleg met betrokkenen op. Daarbij is daadkracht nodig, zodat dingen niet onnodig escaleren omdat ze te lang blijven liggen.
   
 • Zelfstandig: Je zoekt eerst zelf een antwoord op een vraag (contract lezen, googlen, handleiding doornemen etc.) en doe bij vragen altijd een suggestie.
 • Communicatief vaardig: Je kan met verschillende mensen omgaan, weet hen te overtuigen bepaalde stappen te zetten of gerust te stellen waar nodig. Denk aan een huurder die zit met een lekkage die snel opgelost moet worden, een uitvoerder die eigenlijk geen tijd heeft en tijdens het timmeren nauwelijks kan communiceren en een verhuurder die het wel wil oplossen maar bij voorkeur voor zo min mogelijk geld. Het is aan jou om al die partijen tevreden te houden met slimme oplossingen, het creëren van begrip en goede, duidelijke communicatie.
   
 • Nauwkeurig / consequent: Je volgt de juiste processen en maakt geen fouten in contracten of dossiers. Een nulletje teveel of te weinig in een huurcontract of op onze maandelijkse huurnota is namelijk niet de bedoeling...
Ervaring in de wereld van vastgoed of een makelaardij/vastgoed opleiding is een pre. Hoge hotelschool, juridische en administratieve opleidingen zijn ook een goede basis.
 
Wat bieden wij jou?
Afhankelijk van jouw ervaring in dit vakgebied, stap je in op een bijpassend niveau en salaris. Ik doe altijd een voorstel op maat. Uitgangspunten zijn:
 
 • Bij voorkeur 5 werkdagen. We werken van 09.00u tot 17.00u, maar de lichten staan hier doorgaans tot 18.00u aan. We doen samen wat nodig is.
   
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband (40u p/w).
   
 • Een deelauto tijdens werktijd, telefoon en laptop van de zaak.
   
 • Externe opleidingen zijn niet verplicht, maar staan we wel voor open.
 Afhankelijk van welke kant je op groeit binnen de organisatie, krijg je een eigen auto en is een provisieregeling bespreekbaar.
 
Spreekt deze veelzijdige functie je aan?
Stuur dan jouw CV met motivatie naar nick@vanalkemare.nl. Ook ben ik benieuwd hoeveel dagen je wilt werken, per wanneer je beschikbaar bent en waar je naartoe zou willen werken binnen de organisatie. Laat me dat ook weten in je sollicitatiebrief.
 
Wil je eerst meer informatie? Neem dan gerust contact met mij op via 0226-343220.
 
Ik geef doorgaans snel aan of we open staan voor een gesprek. Tijdens het gesprek bij ons op kantoor, maken we kennis en geef ik je een rondleiding. Als dat gesprek voor beiden goed voelt, doen we doorgaans wat testen om te kijken hoe je past bij deze functie en het team. Als we beiden dan nog steeds enthousiast zijn, stuur ik je een voorstel. Ook ben je dan welkom om eens langs te komen en kennis te maken met collega’s of om een dagdeel mee te draaien. Daarna hakken we de knoop door!
 
Wellicht tot snel!?
 
Groet,
 
Nick Zuurbier
Eigenaar Van Alkemare Makelaardij
& Ambivast Creatief in vastgoed
Naar nieuwsoverzicht Volgende

Ander nieuws

Traviatastraat in Alkmaar verkocht!

De royale middenwoning aan de Traviatastraat was maar liefst 25 jaren lang het prettige thuis van...

Lodewijk van Velthemstraat 21, 23A en 23B in Alkmaar verkocht!

De gedachten om naar het oosten van het land te verhuizen speelde al een tijdje bij verkopers en...

Vrolikstraat 284-1 in Amsterdam verkocht!

Onlangs kocht Sebastiaan Soeters een woonboot op een prachtige locatie in Amsterdam aan via...

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Vastgoedpartner Nick Zuurbier

Uw vastgoedpartner:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-317880

Of vul ons contactformulier in

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.