Lodewijk van Velthemstraat 21, 23A en 23B in Alkmaar verkocht!

De gedachten om naar het oosten van het land te verhuizen speelde al een tijdje bij verkopers en tevens opdrachtgevers Arend en Henny. Stap één was echter hun woning en twee reeds verhuurde appartementen aan de Lodewijk van Velthemstraat in Alkmaar verkopen. Sinds 1999 hebben Arend en Henny vol plezier hier gewoond, maar voelde de laatste tijd steeds meer de behoefte om te ontsnappen uit de drukte van de Randstad. Arend en Henny besloten Nick van Ambivast in te schakelen voor de verkoop. Dit object was Ambivast op het lijf geschreven, omdat het hier deels ging om een beleggingsobject (verhuurde appartementen) en deels om een woonruimte geschikt voor eigen bewoning. Na enkele aanpassingen en voorbereidingen op advies van onze makelaar Nick Zuurbier, konden de drie woningen zelfs los van elkaar verkocht worden. Ambivast kon derhalve naast particuliere kopers (via reguliere kanalen als Funda) ook haar netwerk van (200+) beleggers inzetten om een koper te vinden! Dit gaf het geheel een grotere waarde en betere verkoopkansen.

Arend heeft de samenwerking met Nick als zeer professioneel ervaren en is blij met de snelheid van de verkoop: “Het is razendsnel gegaan!” Voor Henny en Arend viel alles op zijn plek toen precies op het moment dat de Lodewijk van Velthemstraat verkocht werd, er een woning in een geliefde wijk in Emmen te koop kwam. De verkoop en de aankoop sloten goed op elkaar aan. Inmiddels genieten Arend en Henny volop van de rust en ruimte in Emmen.

Koper is dhr. Frerks, die met behulp van zijn aankoopmakelaar van VLIEG Bedrijfsmakelaars succesvol het object heeft kunnen aankopen. Dhr. Frerks was opzoek naar een pand in Alkmaar om in te beleggen. Toen VLIEG Bedrijfsmakelaars de Lodewijk van Velthemstraat aan hem voorlegde, leek dit hem een interessant en geschikt object en besloten ze een bezichtigingsafspraak te maken. De meeste communicatie tussen Ambivast en dhr. Frerks verliep via VLIEG: “Dat ging prima allemaal. Dat ging per app, mail, telefoon. Veel administratieve zaken gingen digitaal en dat was overzichtelijk.”

Inmiddels is alles succesvol overgedragen aan dhr. Frerks en is ook de voormalige woning van Arend en Henny verhuurd.

Wij danken Henny en Arend, dhr. Frerks en VLIEG Bedrijfsmakelaars voor de prettige samenwerking en wensen hun allen veel succes toe in de toekomst!

Wilt u ook begeleiding bij verkoop/verhuur van uw woning of bedrijfsonroerend goed? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak: 0226-317880 / info@ambivast.nl.

Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via FacebookInstagram of LinkedIn!
Vorige Naar nieuwsoverzicht Volgende

Ander nieuws

Vrolikstraat 284-1 in Amsterdam verkocht!

Onlangs kocht Sebastiaan Soeters een woonboot op een prachtige locatie in Amsterdam aan via...

Café De Volharding wordt appartementencomplex!

Café De Volharding wordt omgetoverd tot een appartementencomplex.  John Kos was 15 jaar...

Nieuwe appartementen aan de Dorpsstraat in Noord-Scharwoude

Na fietsenwinkel en meubelzaak te zijn geweest, komen er nu 4 prachtige appartementen aan de...

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Vastgoedpartner Nick Zuurbier

Uw vastgoedpartner:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-317880

Of vul ons contactformulier in

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.