Werken

Onze bedrijfsmakelaars begeleiden bij aankoop, verkoop, huur en verhuur van bedrijfsonroerendgoed. Denk hierbij aan kantoren, winkels, bedrijfshallen en andere panden voor bedrijfshuisvesting. Wij hebben daarbij een passie voor unieke bedrijfslocaties. Iets anders dan standaard.

Begeleiding bij verkoop of verhuur
Wij beschikken over een groot netwerk van ondernemers die wij vaak voor langere termijn en bij verschillende fases in het ondernemerschap bijstaan. Wij brengen daarbij vraag en aanbod bij elkaar en helpen u graag bij het vinden van de juiste huurder of koper voor uw bedrijfspand. Wij werken No Cure, No Pay dus u betaalt alleen bij resultaat.

Begeleiding bij aankoop of huur
Wij helpen u graag voor de juiste prijs en voorwaarden, de juiste locatie te kopen of te huren. Wij begeleiden u van A tot Z. Veelal kunnen wij u naast het reguliere aanbod wat u online zelf ook kunt vinden, tevens off-market locaties aanbieden. Oftewel, locaties dus u zelf niet zult vinden omdat deze discreet worden aangeboden.

Bij het nieuwe werken, hoort ook een nieuwe vorm van huisvesting die uw werknemers en doelgroep aanspreekt. Wij helpen u dus niet alleen een locatie te vinden, maar denken ook mee over hoe deze locatie matcht met de identiteit en bedrijfscultuur van uw onderneming (of hoe wij een locatie zouden kunnen aanpassen om hiermee te matchen). Wij hebben ook partners in huis, waarmee wij u van A tot Z kunnen bijstaan in het creatieve proces. Wij laten zien, wat anderen niet zien. 

Wij doen méér dan u van een makelaar zou verwachten
Méér aandacht voor een pand of project, méér aandacht en betrokkenheid voor onze opdrachtgevers en kandidaten en bovenal: méér creativiteit.  

Wij bieden:
 
  1. Een groot doelgericht netwerk
  2. Inzichten in de markt
  3. Ondersteuning op maat bij al uw activiteiten in vastgoed
  4. De mogelijkheid om dicht bij het vuur te staan en kansen te grijpen! 
Wij zijn de one stop shop en uw vertrouwende vastgoedpartner gedurende uw gehele carrière in vastgoed. Een vertrouwd adres met betrokken en creatieve mensen die met u meedenken. Die u helpen kansen te creëren en te grijpen. U kunt bij ons terecht voor aankoop, verkoop, huur, verhuur, beheer en ondersteuning bij beleggingen, transformaties en ontwikkelingen in vastgoed.

Wij staan voor:
 
  1. Innovatie
  2. Creativiteit
  3. Betrokkenheid
  4. Efficiënte
  5. Integriteit 
Wij werken graag samen met de partners die u reeds heeft of dragen specialisten aan waar gewenst. Voor iedere taak, een specialist, voor ieder probleem een oplossing. Ambivast is dé partner voor al uw ambities in vastgoed! Even sparren? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking! 
Vorige Naar dienstenoverzicht

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Vastgoedpartner Nick Zuurbier

Uw vastgoedpartner:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-317880

Of vul ons contactformulier in

Andere diensten

Wonen

Heeft u een droom om creatief te wonen? Kunt u niet vinden wat u zoekt? Dwingt de schaarste in de...

Investeren

Wij begeleiden bij de aankoop, verkoop en beheer van beleggingspanden, transformatieprojecten,...

Brainstormsessie

Leg uw ideeën voor aan ons team van vastgoed specialisten. Heeft u een idee voor een...

Recente referenties

Lelystad, Trintelhaven 1

Verkocht
Horecapaviljoen op unieke locatie in Lelystad! Lees meer
TypeHorecapand
StatusVerkocht

Alkmaar, Huigbrouwerstraat 1c

Verkocht
Modern appartement op toplocatie middenin het gezellige centrum van Alkmaar! Lees meer
TypeAppartement
StatusVerkocht

Zaandam, Zuiddijk 45a

Verhuurd
VERHUURD Gemeubileerd en gestoffeerd appartement in het gezellige centrum van Zaandam met prachtig uitzicht over het water! Lees meer
TypeAppartement
StatusVerhuurd

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.