Wonen

Heeft u een droom om creatief te wonen? Kunt u niet vinden wat u zoekt? Dwingt de schaarste in de woningmarkt u creatiever te zoeken naar woonkansen?  Of heeft u juist een bijzondere woonlocatie te verkopen of verhuren? Welkom bij Ambivast, creatief in vastgoed! Onze woningmakelaars zijn actief in de aankoop, verkoop en verhuur van woningen, met een passie voor creatief wonen.

Wonen in een verbouwde kerk, op het water in een woonboot, in een nieuw te ontwikkelen penthouse in de binnenstad, een tiny house, een molen, een oud kasteel, landhuis, B&B, iets op het strand of een woonboerderij met ruimte voor een bijzondere hobby (zoals paardrijden of een grote loods voor uw autoverzameling). Hoe creatiever hoe leuker! Wij zijn u met veel enthousiasme en betrokkenheid graag van dienst!

Begeleiding bij verkoop of verhuur
Wij begeleiden u graag bij de verkoop of verhuur van uw woning. Wij kijken verder dan de meeste makelaars, hebben een groot netwerk van ondernemende mensen en creatieve denkers en helpen u het maximale resultaat te behalen. Wij werken No Cure, No Pay dus u betaalt ons slechts bij resultaat.

Wij proberen zo effectief mogelijk ons werk te doen en doen dit op een integere, frisse en eigen manier. Wij denken écht met u mee en gebruiken innovatieve middelen om uw woning zo mooi mogelijk te presenteren.

Wilt u verkopen of verhuren? Neem contact met ons op voor een discreet en vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Begeleiding bij aankoop, realisatie of huur
Er heerst enorme schaarste in de woningmarkt, waardoor het vaak moeilijk is om het huis te vinden dat u zoekt. Of misschien zoekt u iets out-of-the-box? Wij kunnen u helpen uw droomhuis te vinden. Wij beschikken bijvoorbeeld over een groot netwerk van beleggers en ontwikkelaars, die misschien net een plan hebben liggen waarop u zich kunt inschrijven. Of misschien staat uw droomhuis wel discreet te koop? Of bestaat er een mogelijkheid een pand te transformeren naar woning? Met deze zogenoemde off-market kansen kunnen wij u sneller helpen aan uw ideale huis. Uiteraard voeren wij daarbij ook de onderhandelingen en begeleiden wij u van A tot Z. Wij hebben zelfs partners in huis, die u kunnen bijstaan in het creatieve proces als u besluit zelf een huis te bouwen of transformeren. 

Wij zijn er voor mensen die onderscheidend willen wonen, werken en/of investeren in vastgoed. Wij zijn er voor mensen die, binnen welk budget dan ook, eigen ambities of dromen in vastgoed werkelijkheid willen maken en een partner zoeken die ze daarbij ondersteunt. Die partner, is Ambivast.

Wilt u hulp bij het vinden of creeren van uw ultieme droomhuis? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Wij doen méér dan u van een makelaar zou verwachten
Méér aandacht voor een woning of project, méér aandacht en betrokkenheid voor onze opdrachtgevers en kandidaten en bovenal: méér creativiteit. Zelfs met een normale rijtjeswoning, proberen wij te verrassen. Mensen tot nieuwe inzichten te brengen. Te inspireren. Wij zijn u graag van dienst!
Naar dienstenoverzicht Volgende

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Vastgoedpartner Nick Zuurbier

Uw vastgoedpartner:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-317880

Of vul ons contactformulier in

Andere diensten

Werken

Onze bedrijfsmakelaars begeleiden bij aankoop, verkoop, huur en verhuur van...

Investeren

Wij begeleiden bij de aankoop, verkoop en beheer van beleggingspanden, transformatieprojecten,...

Brainstormsessie

Leg uw ideeën voor aan ons team van vastgoed specialisten. Heeft u een idee voor een...

Recente referenties

Lelystad, Trintelhaven 1

Verkocht
Horecapaviljoen op unieke locatie in Lelystad! Lees meer
TypeHorecapand
StatusVerkocht

Zaandam, Zuiddijk 45a

Verhuurd
VERHUURD Gemeubileerd en gestoffeerd appartement in het gezellige centrum van Zaandam met prachtig uitzicht over het water! Lees meer
TypeAppartement
StatusVerhuurd

Alkmaar, Breedstraat 23

Verhuurd
Ruime bovenwoning met 3 slaapkamers en 2 badkamers in hartje Alkmaar! Lees meer
TypeAppartement
StatusVerhuurd

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.