Vrolikstraat 284-1 in Amsterdam verkocht!

Onlangs kocht Sebastiaan Soeters een woonboot op een prachtige locatie in Amsterdam aan via Ambivast, waarvan Manou Zuidhof verkopend makelaar was. Tijdens de bezichtigingen van de boot klikte het meteen tussen Sebastiaan en Manou. Sebastiaan: “Manou was erg duidelijk en gaf mij goed advies als verkopende makelaar over de woonboot. Ik vertrouwde haar meteen en vond haar heel prettig en eerlijk.” Sebastiaan besloot de woonboot aan te kopen. De moeder van Sebastiaan had een appartement in eigendom in Amsterdam welke ze wilde verkopen. Sebastiaan raadde zijn moeder aan om hiervoor ook Manou in te schakelen, dus zo gezegd zo gedaan!

Aangezien de ouders van Sebastiaan in Zuid-Afrika wonen heeft Manou ontzettend veel zaken geregeld, zoals het opvragen van het bouwdossier bij de gemeente, het verkrijgen van een energielabel, het regelen van een volmacht voor overdracht en het opvragen van de stukken van de Vereniging van Eigenaren. Sebastiaan en zijn ouders werden volledig ontzorgd, wat ze als heel prettig hebben ervaren. Sebastiaan: “Dat heeft Manou allemaal hartstikke goed geregeld. Ze heeft meer gedaan dan nodig was. Dat was heel prettig. Ik was zelf erg druk en had niet altijd overal tijd voor, maar Manou heeft alles heel goed geregeld voor mij. Manou was erg prettig om mee samen te werken. Wij zijn erg tevreden!”

Makelaar Manou zegt het volgende over de verkoop van het appartement: “Ik heb dit appartement met veel plezier mogen verkopen. Het appartement was in zeer goede staat en op een geweldige locatie gelegen vlakbij het Oosterpark. Het appartement is in 2015 (voordat in het eigendom kwam bij mijn opdrachtgever) professioneel gerenoveerd en daarbij zijn ook funderingsherstelwerkzaamheden uitgevoerd. Dat was echt een groot voordeel voor dit appartement ten opzichte van het overige aanbod in de directe omgeving. Amsterdam staat namelijk bekend om de funderingsproblematiek. Daarnaast heb ik persoonlijk nog nooit zo'n snelle overdracht meegemaakt, van het tekenen van de koopakte tot de levering zat maar drie weken, zelfs de notaris had niet eerder zo'n snelle transactie meegemaakt! Mede door de prettige samenwerking met Sebastiaan heb ik dit voor elkaar gekregen, top teamwork!”

De woning is verkocht middels een inschrijving, waarvoor onlangs een nieuw systeem is geïntroduceerd op de website van Ambivast. Het appartement aan de Vrolikstraat was één van de eerste objecten die middels het nieuwe systeem werd aangeboden. Verder heeft Sebastiaan het systeem zeer prettig ervaren, vooral doordat hij als opdrachtgever continu inzicht had in de voortgang en ontwikkelingen rondom de verkoop. Opdrachtgevers van Ambivast krijgen namelijk een account waarmee ze inzicht hebben in ons interne systeem, waarin wij alle communicatie rondom het betreffende object verwerken. Met het nieuwe systeem kan de verkoper het ook direct zien als er een bod is binnengekomen.

Wij danken Sebastiaan en zijn moeder Katja voor de prettige samenwerking en wij wensen Sebastiaan veel woonplezier toe op zijn mooie woonboot in het hartje van Amsterdam!

Wilt u ook begeleiding bij verkoop/verhuur van uw woning of bedrijfsonroerend goed? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak: 0226-317880 / info@ambivast.nl.

Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via FacebookInstagram of LinkedIn!
Vorige Naar nieuwsoverzicht Volgende

Ander nieuws

Café De Volharding wordt appartementencomplex!

Café De Volharding wordt omgetoverd tot een appartementencomplex.  John Kos was 15 jaar...

Nieuwe appartementen aan de Dorpsstraat in Noord-Scharwoude

Na fietsenwinkel en meubelzaak te zijn geweest, komen er nu 4 prachtige appartementen aan de...

Gezocht: Een horecaruimte in een middelgrote tot grote stad

Voor een relatie zijn wij op zoek naar een horecaruimte in een middelgrote tot grote stad (casco...

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Vastgoedpartner Nick Zuurbier

Uw vastgoedpartner:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-317880

Of vul ons contactformulier in

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.