Nieuwe appartementen aan de Dorpsstraat in Noord-Scharwoude

Na fietsenwinkel en meubelzaak te zijn geweest, komen er nu 4 prachtige appartementen aan de Dorpsstraat 549-551 in Noord-Scharwoude.

Willem Grimijzer en Giel Hoffmann pakken dit project vol enthousiasme op. De vergunningen en tekeningen liggen ter goedkeuring bij de gemeente en hun architect maakt de 3D tekeningen, zodat toekomstige bewoners een beeld krijgen van hoe het er uit kan komen te zien. Over de transactie via Ambivast zijn beide heren zeer tevreden. “Het verliep uitstekend. Er was goed overleg, ze waren goed te bereiken en ook de oplevering ging vlekkeloos,” aldus eigenaar van installatiebedrijf WG Installatietechniek, Willem Grimijzer. 

“Wij hebben onze meubelzaak afgebouwd en wilden nu het pand verkopen. We hebben voor Ambivast gekozen, omdat op die manier het pand voor een brede doelgroep beschikbaar zou komen. Van Alkemare heeft een groot netwerk op het gebied van bedrijven, horecaondernemers en ontwikkelaars van dit soort projecten,” laat opdrachtgever/verkoper Bianca van Hemert weten. “Wij zijn heel tevreden over hoe het gegaan is. Wie je ook op kantoor aan de telefoon kreeg, iedereen kon je helpen. Vanaf dag 1 waren wij heel blij met hen: ze reageren snel, denken goed mee en dragen ideeën aan om alles soepel te laten verlopen. Wij hebben voor Ambivast gekozen op advies van bekende ondernemers en zouden hen ook zeker weer aanraden aan anderen.”

Op dit moment zijn er al twee gegadigden voor de appartementen. Wie interesse om hier in de toekomst te wonen kan contact opnemen met Willem Grimijzer: 06 46851175 of met Giel Hoffmann: 06 48632950

Wilt u ook begeleiding bij verkoop van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak: 0226-343220 / info@ambivast.nl. De tekst en interviews voor dit artikel zijn verzorgd door Marjan Hartogvan MarjanSchrijft.nl 

Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via Facebook (klik hier), Twitter (klik hier) of Linkedin (klik hier)!
Vorige Naar nieuwsoverzicht Volgende

Ander nieuws

Gezocht: Een horecaruimte in een middelgrote tot grote stad

Voor een relatie zijn wij op zoek naar een horecaruimte in een middelgrote tot grote stad (casco...

Gezocht: panden met leegstaande bovenverdiepingen

Panden met leegstaande bovenverdiepingen gezocht! Ambivast zoekt namens een opdrachtgever...

Vacature assistent vastgoed (32-40 uur per week)

Hou je van veel afwisseling in je werk, ben je een energieke teamplayer met organisatietalent én...

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Vastgoedpartner Nick Zuurbier

Uw vastgoedpartner:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-317880

Of vul ons contactformulier in

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.