Traviatastraat in Alkmaar verkocht!

De royale middenwoning aan de Traviatastraat was maar liefst 25 jaren lang het prettige thuis van Michella en Frank Klitsie. Naarmate hun kinderen wat ouder werden, ontstond de steeds groter wordende behoefte om als gezin wat ruimer te gaan wonen. Na een lange zoektocht hebben Frank en Michella in dezelfde geliefde wijk een nieuwe woning aangekocht, waarna het tijd was om de woning aan de Traviatastraat te verkopen. De keuze voor de geschikte woningmakelaar was snel gemaakt: Manou Zuidhof, een goede vriendin van het stel en makelaar bij Ambivast.

Een goede keuze, want Michella en Frank zijn blij met de prettige samenwerking met Manou. Michella: “We zijn natuurlijk hartstikke goede vrienden, maar we hebben het puur zakelijk gehouden. Wat wij heel erg sterk vinden is dat Manou gewoon zoveel weet en veel kan vertellen naar de partijen die kwamen kijken. Heel enthousiast, vrolijk, gastvrij en warm. Het zakelijke is zij ook gewoon hartstikke goed in. Ze kan heel snel schakelen. We hebben het heel positief ervaren!”

1 juni is de woning overgedragen aan de nieuwe eigenaren, Hylke Bruijn en Rachelle Dijt. Zij kwamen de woning tegen op Funda. Hylke: “De woning viel precies binnen ons budget. De woonkamer viel ons direct op, als één van de pluspunten. Er ligt een hele strakke vloer in, mooi stucwerk en alles is nog knap en intact. Ook is er een mooie, nieuwe achterpui met openslaande deuren. Daarnaast was ook de ligging van de woning, in de wijk Daalmeer, voor ons beiden een prima optie.” Hylke en Rachelle besloten een bezichtiging aan te vragen.

Een paar dagen na de bezichtiging waren Hylke en Rachelle nog steeds enthousiast over de woning en besloten ze een bod uit te brengen, dat dezelfde dag nog geaccepteerd werd. Hylke kijkt positief terug op de begeleiding van Manou hierin: “Alles is vlekkeloos verlopen. Manou dacht goed met ons mee en hielp ons met het herinneren aan belangrijke zaken die wij moesten regelen. Dat was erg fijn.”

Over het verloop van het traject zegt Michella het volgende: “De woningmarkt was natuurlijk wel een beetje gekanteld, waardoor we iets meer geduld moesten hebben. Maar uiteindelijk viel dat hartstikke mee. We zijn ook blij met de uiteindelijke verkoopsom. Er zijn hele leuke, jonge mensen in ons huis gekomen waar wij wel de gunfactor voor hadden.  We hebben ook nog steeds goed contact met hen.”

De eerste weken in hun nieuwe woning bevallen Hylke en Rachelle erg goed. De keuken van de woning was aan vervanging toe, dus Hylke en Rachelle hebben direct een nieuwe keuken laten plaatsen. Hylke: “Boven zijn er nog wel wat dingen die we willen veranderen, maar dat heeft nu geen prioriteit voor ons. We zijn eerst bezig met de meubels en een beetje wennen aan het huis.”

Michella en Frank zitten inmiddels 2 weken in hun nieuwe woning verderop in de Daalmeer. Michella: “Wij genieten eigenlijk alleen maar van het huis. Wij zijn super dankbaar dat wij dit huis hebben.”

Wij wensen zowel Michella en Frank als Hylke en Rachelle veel woonplezier toe!
Naar nieuwsoverzicht Volgende

Ander nieuws

Lodewijk van Velthemstraat 21, 23A en 23B in Alkmaar verkocht!

De gedachten om naar het oosten van het land te verhuizen speelde al een tijdje bij verkopers en...

Vrolikstraat 284-1 in Amsterdam verkocht!

Onlangs kocht Sebastiaan Soeters een woonboot op een prachtige locatie in Amsterdam aan via...

Café De Volharding wordt appartementencomplex!

Café De Volharding wordt omgetoverd tot een appartementencomplex.  John Kos was 15 jaar...

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Vastgoedpartner Nick Zuurbier

Uw vastgoedpartner:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-317880

Of vul ons contactformulier in

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.