In beheer genomen

Geestersingel 7

Alkmaar, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

In beheer genomen: Karakteristieke twee-onder-een-kapwoning met ideale ligging in het centrum van Alkmaar!

In beheer genomen

Omschrijving


Te huur bij Ambivast: Karakteristieke twee-onder-een-kapwoning met ideale ligging aan doorgaand vaarwater in het centrum van Alkmaar!

De woning
Geniet van het ultieme wooncomfort van deze karakteristieke twee-onder-een-kapwoning op steenworp afstand van het centrum van Alkmaar! De hal aan de voorzijde biedt toegang tot de ruime en lichte woonkamer, waar direct opvalt dat diverse authentieke details van de woning goed behouden zijn gebleven, zoals de prachtige glas-in-lood ramen, de schouw met smeetijzeren potkachel en het balkenplafond. De woning is netjes afgewerkt met deels gestucte wanden en een natuurstenen vloer op de volledige begane grond. Achterin de woonkamer bevindt zich tevens het toilet. Via de ensuite deuren achterin de woonkamer komt men terecht in de lichte en aangename serre aan de achterzijde van de woning, waar zich de nette keuken en eethoek bevindt. De keuken heeft een granieten keukenblad en is van diverse gemakken voorzien, zoals een inductie kookplaat, combi magnetron, vaatwasser en koelkast. 

De openslaande deuren in de serre bieden toegang tot de fraaie achtertuin aan het water, met een zonnige ligging op het zuidwesten. De diepe tuin is netjes aangelegd en heeft een eigen steiger aan het water met aanlegmogelijkheid voor een boot waarmee je zo op het Waagplein bent om iets te drinken.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers, beiden met ingebouwde kastruimte. De ruime badkamer beschikt over een aparte douchecabine, bad, waskraan, zwevend toilet en design radiator. Het dakraam zorgt voor natuurlijke lichtinval. Tot slot is er nog een vlizozolder aanwezig.

Locatie/ligging
De woning heeft een centrale ligging aan de Geestersingel in Alkmaar. Vanaf hier wandel je zo via het stadspark binnen ca. 5 minuten de binnenstad van Alkmaar in en het treinstation ligt op ca. 5 minuten loopafstand. Parkeren kan voor de deur met eigen parkeervergunning.

Details
  • Huurprijs: € 1.595,- per maand
  • Servicekosten: € 50,- per maand (stoffering)
  • Waarborgsom: € 3.190,-
  • Totale woonoppervlakte: ca. 80 m2 (excl. vliering)

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Twee-onder-een-kap woning
Status In beheer genomen
Energielabel In behandeling / aangevraagd
Adres Geestersingel 7
Postcode 1815 GA
Plaats Alkmaar
Objectcode 1479
Provincie Noord-Holland
Bouwjaar 1915
Aan het water Ja, aan het water
Tuin aanwezig Ja, tuin aanwezig
Parkeren op eigen terrein Nee, niet parkeren op eigen terrein

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.