Huigbrouwerstraat 1c

Alkmaar, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te koop: Modern appartement op toplocatie middenin het gezellige centrum van Alkmaar!

Omschrijving


Te koop bij Ambivast: Modern stadsappartement op toplocatie middenin het gezellige centrum van Alkmaar!

Welkom in dit prachtige stadsappartement in het hart van Alkmaar! Hier ervaart u de perfecte mix van ultiem wooncomfort en de charme van de bruisende binnenstad in dit stijlvolle en moderne appartement. Vanaf deze A-locatie geniet u optimaal van alles wat Alkmaar te bieden heeft, met het veelzijdige aanbod aan winkels, horeca en overige voorzieningen binnen handbereik! Heeft u altijd al gedroomd van wonen in het centrum van Alkmaar? Dan is dit uw kans! 

Dit charmante appartement is recentelijk in 2022 getransformeerd van een winkel naar wonen door de gerenommeerde plaatselijke aannemer Poland. Ervaar hier dus niet alleen de voordelen van de fantastische ligging, maar ook van de gloednieuwe staat waarin het appartement zich verkeert! De woning is van A tot Z perfect afgewerkt en van alle wensbare gemakken voorzien. Het appartement is ruimtelijk ingericht met hoge plafonds met houten balken en grote raampartijen die zorgen voor een aangename dosis lichtinval. Vanuit de woonkamer heeft u een prachtig uitzicht op de Gewelfde Stenenbrug, de prominente Waagtoren, de welbekende “bloemenschuit” en de historische visbanken. Heeft u zin in een kop koffie of een lunch buiten de deur? Dan wandelt u zo één van de vele terrassen op die Alkmaar rijk is! Wat een genot om te wonen op deze fantastische locatie!

Het appartement is te betreden via de entree op de 1e verdieping van het appartementencomplex. In totaal is het appartement ca. 58 m2 groot en is tot in detail mooi afgewerkt met o.a. een nette pvc vloer en vloerverwarming. De open indeling verbindt de woonkamer, eethoek en keuken met elkaar, dat resulteert in een heerlijke plek om even tot rust te komen na een drukke dag. De nette keuken is uitgerust met diverse inbouwapparatuur zoals een combi magnetron, vaatwasser en een 4-pits kookstel (inductie).

Er is één slaapkamer van ca. 12 m2. De badkamer beschikt over een inloopdouche met plintgoot en een wastafel. Er is een apart (zwevend) toilet aanwezig met fonteintje. Naast de keuken is een wasmachine- en drogeraansluiting.

Het huurcontract met huidige huurders loopt nog tot en met 31 augustus 2024. Oplevering (vrij van huur en gebruik) is dan ook mogelijk per 01 september 2024 of zoveel eerder als wij in overleg met de huidige huurder leeg kunnen opleveren. Het is uiteraard ook mogelijk eerder af te nemen en het huurcontract met de huidige huurder voort te zetten tot de einddatum van 31 augustus 2024. Huurder is bekend met de voorgenomen verkoop.

Locatie/ligging
Het appartement ligt middenin het centrum van Alkmaar, in een gezellige straat tussen de twee hoofdwinkelstraten de ‘Langestraat’ en de ‘Laat’. Op loopafstand bevinden zich tal van gezellige cafés en restaurants, zoals op de Platte Stenenburg of het Waagplein. Er is een ruim aanbod aan supermarkten voor uw boodschappen, waaronder binnenkort de grote Jumbo Foodmarkt in het oude V&D gebouw om de hoek. Het treinstation van Alkmaar en diverse bushaltes bevinden zich op slechts enkele minuten loop-/fietsafstand. In de omgeving geldt betaald parkeren (op straat en diverse parkeergarages), maar er is een parkeervergunning aan te vragen bij de gemeente.

Details
  • Vraagprijs: € 299.000,- k.k.
  • Bijdrage VVE (servicekosten): € 88,74 per maand
  • Aanvaarding: in overleg
  • Woonoppervlakte: ca. 58 m2 
  • Energielabel: C

Details


Type Appartement
Vraagprijs pand € 299.000,- K.K.
Status Te koop
Woonoppervlakte 58 m2
Energielabel C
Adres Huigbrouwerstraat 1c
Postcode 1811 BJ
Plaats Alkmaar
Objectcode 1645
Provincie Noord-Holland

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.