Verhuurd

Middenweg 174A

Heerhugowaard, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verhuurd: Licht en ruim appartement (gestoffeerd) in het centrum van Heerhugowaard!

Verhuurd

Omschrijving


VERHUURD; een licht en ruim appartement (gestoffeerd niet gemeubileerd) in het centrum van Heerhugowaard! De woning heeft een nette laminaatvloer en is verder voorzien van raambekleding.

De entree naar het appartement bevindt zich aan de zijkant van het gebouw. Via de trap in de hal komt u in het leefgedeelte van het appartement.Het betreft een appartement van ca. 87 m2 met een riante woonkamer met veel lichtinval gelegen op de eerste etage. Het appartement heeft een aparte keuken, twee slaapkamers en een dakterras van ca. 12 m2.  

De badkamer is voorzien van een douchecabine en wastafel en een apart toilet. Verder heeft het appartement een berging in de hal op de begane grond.

Indeling appartement:
Begane grond:
Centrale hal met meterkast, trappenhuis en berging

Eerste verdieping:
Hal, keuken, 2 slaapkamers, woonkamer, badkamer, toilet, dakterras.

De woning is gelegen boven een interieurwinkel welke overdag geopend is. De parkeerplaatsen voor het pand zijn uitsluitend te gebruiken door de interieurwinkel. Parkeren kan in de omgeving, er is ruim voldoende parkeerruimte achter het pand maar ook aan de overkant van de Middenweg kan er gratis geparkeerd worden.

Locatie/Ligging
Het appartement is op loopafstand gelegen van alle voorzieningen zoals winkels, restaurants en scholen. Verder ligt het dichtbij het station van Heerhugowaard maar ook winkelcentrum Middenwaard is op 5 minuten fietsen gelegen. Middenwaard staat bekend als de grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Holland. In en om het winkelcentrum vind je onder andere een bioscoop, diverse restaurants, een bowlingbaan en een theater.

Het "oude centrum" van Heerhugowaard beter bekend als Raadhuisplein is op loopafstand gelegen. Elke maandag wordt hier de weekmarkt gehouden waar zowel de grote als kleine boodschappen vers gehaald kunnen worden.

Ook kun je heerlijk recreeren in het park van Luna. Bij mooi weer kun je hier heerlijk zwemmen maar het is natuurlijk ook heerlijk om hier te wandelen, te fietsen, te skeeleren of te suppen. Voor de echte waaghalzen is het leren waterskieen bij Skeef een echte aanrader! 

Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging neem svp contact met ons voor het maken van een afspraak.
 

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Appartement
Status Verhuurd
Energielabel E
Adres Middenweg 174A
Postcode 1702 HE
Plaats Heerhugowaard
Objectcode 1372
Provincie Noord-Holland
Parkeren op eigen terrein Nee, niet parkeren op eigen terrein

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.