Koorstraat 15

Alkmaar, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te huur: Multifunctionele casco winkelruimte in het centrum van Alkmaar!

Omschrijving


Te huur bij Ambivast: Multifunctionele casco winkelruimte in het centrum van Alkmaar!

De winkelruimte
Open nu uw eigen winkel op een toplocatie in het centrum van Alkmaar! Dit is uw kans, want op de begane grond van Koorstraat 15 komt een winkelruimte beschikbaar voor verhuur. Momenteel is hier een kledingwinkel gevestigd, maar de multifunctionele bedrijfsruimte biedt ook tal van andere mogelijkheden! In totaal is de ruimte ca. 75 m2 groot, waarvan ca. 41 m2 verkoopruimte. Eventueel kan de tussenmuur bij de opslagruimte worden verwijderd waardoor de verkoopruimte kan worden vergroot tot ca. 52 m2. Achterin de verkoopruimte is een toilet, opslagruimte en kleine keuken (momenteel tevens in gebruik als opslagruimte). De bedrijfsruimte is ook te betreden via de steeg aan de zijkant van het pand, met entree bij de keuken. 

Locatie
De levendige Koorstraat verbindt de twee hoofdwinkelstraten van Alkmaar met elkaar: de Laat en de Langestraat. In de Koorstraat zijn ook diverse horecavoorzieningen en winkels te vinden. De winkelruimte bevindt zich pal naast de Grote St.Laurenskerk, een monumentaal pand waar regelmatig evenementen worden georganiseerd. Er zijn diverse parkeergelegenheden op loopafstand, waaronder de parkeergarage onder het Kerkplein, direct tegenover het pand. Ook met het openbaar vervoer is de stad zeer goed bereikbaar.

Bestemming
Op deze locatie geldt Enkelbestemming Centrum en zijn de volgende activiteiten mogelijk: detailhandel, consumentverzorgende dienstverlening, galerie, culturele voorzieningen en kleinschalige sportvoorzieningen in de eerste bouwlaag, magazijnen, parkeervoorzieningen, bergingen en andere nevenruimten. Neem contact op met gemeente Alkmaar voor meer informatie.

Details
  • Huurprijs: € 1.575,- per maand excl. BTW
  • Totale bedrijfsoppervlakte: ca. 75 m2
  • Aanvaarding: In overleg

Details


Type Winkelruimte
Alternatief gebruik
Kantoorruimte,  Praktijkruimte
Huurprijs pand € 1.575,- p/mnd excl. btw
Status Te huur
Woonoppervlakte 75 m2
Adres Koorstraat 15
Postcode 1811 GM
Plaats Alkmaar
Objectcode 1654
Provincie Noord-Holland

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.