Middenweg 174 in Heerhugowaard verhuurd!

Ruim 16 jaar was woonwinkel Vivante Jongkind te vinden aan Middenweg 174 in Heerhugowaard. Het beheer van het pand (inclusief bovengelegen woning) is al lange tijd in handen van Ambivast, in opdracht van pandeigenaar Nico Zuurbier. Ambivast doet al jaren het beheer van diverse panden die eigendom zijn van Nico en werkt nauw met hem samen. Toen bleek dat er een nieuwe huurder voor de winkelruimte aan de Middenweg gezocht moest worden, was het voor Nico een voor de hand liggende keuze om ook voor de verhuur Ambivast in te schakelen.

De verhuur kwam grotendeels in handen van makelaar Floris Kuipers, die sinds het najaar van 2023 in dienst is bij Ambivast. Voor hem was het één van zijn eerste transacties. Gelukkig naar tevredenheid van Nico: “Floris heeft de juiste toon in de gesprekken tussen huurder en verhuurder. Dat heb ik als zeer prettig ervaren. Echt no-nonsense, gewoon duidelijk. Ik vind dat hij het goed doet.” Alsmede de extra marketinguitingen in de vorm van reclame op de ramen, leidde volgens Nico tot een extra boost voor de verhuur en leverde meer respons op.

Makelaar Floris over de verhuur: "Het was een mooi en leerzaam traject, waarbij we het ultieme doel hebben bereikt: een enthousiaste onderneming blij kunnen maken met een mooie locatie en een prachtige nieuwe invulling voor het pand. Alle communicatie met partijen verliep voorspoedig waardoor er snel stappen gezet konden worden. Dit resulteerde in goede en snelle overdracht, waardoor de huurder meteen kon beginnen met het invullen van zijn winkel. ”

De winkelruimte is inmiddels succesvol verhuurd aan Aquarium World Online. Dit is een winkel die, zoals de naam al doet vermoeden, gespecialiseerd is in vissenaquariums. De winkel zal op 30 maart haar deuren openen. Kijk voor meer informatie op de website.

Wilt u ook begeleiding bij verkoop/verhuur of het beheer van uw woning of bedrijfsonroerend goed? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak: 0226-317880 / info@ambivast.nl.

Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via FacebookInstagram of LinkedIn!
Naar referentiesoverzicht Volgende

Andere referenties

Bovenweg 150 in Sint Pancras verkocht!

8 jaar lang woonden Ernst en Greta met veel plezier in de woning aan de Bovenweg in Sint Pancras,...

Huigbrouwerstraat 1B in Alkmaar verkocht!

Op 20 december is het appartement aan Huigbrouwerstraat 1B in Alkmaar succesvol overgedragen aan...

Gedempte Gracht 7 in Schagen verhuurd!

Het pand aan Gedempte Gracht 7 in Schagen is al jaren in het beheer bij Ambivast. Toen zowel de...

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Vastgoedpartner Nick Zuurbier

Uw vastgoedpartner:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-317880

Of vul ons contactformulier in

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.