Huigbrouwerstraat 1B in Alkmaar verkocht!

Op 20 december is het appartement aan Huigbrouwerstraat 1B in Alkmaar succesvol overgedragen aan de nieuwe eigenaren. Verkoper van het appartement was de gerenommeerde plaatselijke aannemer Poland, die het appartement in 2022 heeft getransformeerd van een winkel naar een woonruimte. Dit heeft geresulteerd in een prachtige stadsappartement met een perfecte mix van ultiem wooncomfort en de charme van de bruisende binnenstad van Alkmaar, want het appartement ligt in hartje centrum. Naast verkopend makelaar vervulde Ambivast ook de rol van beheerder van het appartement in opdracht van Poland.

Namens de kopende partij was aankoopmakelaar Olav van Noort Makelaars ingeschakeld. Zij kwamen de woning tegen op Funda. Olav heeft de samenwerking met Ambivast, in het specifiek met verkopend makelaar Nick Zuurbier, prettig ervaren: “Er was open communicatie en Nick was recht door zee. We werden hartelijk ontvangen en er werd snel gereageerd. Een aantal zaken moesten we samen kort sluiten en dat is allemaal in goed overleg gegaan. Het was een hele prettige samenwerking.”

Wij danken Poland voor de samenwerking omtrent de verkoop én beheer van de woning en wensen de kopers veel woonplezier toe!

Wilt u ook begeleiding bij verkoop/verhuur of het beheer van uw woning of bedrijfsonroerend goed? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak: 0226-317880 / info@ambivast.nl.

Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via FacebookInstagram of LinkedIn!
Vorige Naar referentiesoverzicht Volgende

Andere referenties

Gedempte Gracht 7 in Schagen verhuurd!

Het pand aan Gedempte Gracht 7 in Schagen is al jaren in het beheer bij Ambivast. Toen zowel de...

Middenweg 174 in Heerhugowaard verhuurd!

Ruim 16 jaar was woonwinkel Vivante Jongkind te vinden aan Middenweg 174 in Heerhugowaard. Het...

Bovenweg 150 in Sint Pancras verkocht!

8 jaar lang woonden Ernst en Greta met veel plezier in de woning aan de Bovenweg in Sint Pancras,...

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Vastgoedpartner Nick Zuurbier

Uw vastgoedpartner:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-317880

Of vul ons contactformulier in

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.