Bovenweg 150 in Sint Pancras verkocht!

8 jaar lang woonden Ernst en Greta met veel plezier in de woning aan de Bovenweg in Sint Pancras, waar zij volop genoten van de aangename rust en ruimte die deze vrijstaande woning met fraaie tuin volop te bieden heeft. Ondanks dat zij dit een hele fijne woning vonden, waren zij toe aan iets anders.

In eerste instantie werd nog gekeken naar wat de mogelijkheden waren om de woning te transformeren en te laten aansluiten op hun toekomstwensen. Om dit te realiseren schakelden zij Matthijs Hesta van Format Architecten in, door wie de mogelijkheden in kaart werden gebracht om op een deel van het perceel een nieuwe zelfstandige woning te realiseren. Ambivast werd hier op aanraden van Matthijs als adviseur bij betrokken. Toen dit echter erg ingewikkeld bleek te zijn, schakelden Ernst en Greta Ambivast in voor de verkoop van hun woning.
Er was direct grote interesse in de woning en uiteindelijk is de woning op 28 december 2023 overgedragen aan de gelukkige kopers. Ernst en Greta zijn erg blij met de verkoop van hun woning: “De woning is behoorlijk snel verkocht, zeker voor deze tijd. We hebben er een goede prijs voor gekregen. We zijn ook tevreden over de communicatie met Ambivast, zowel met Nick als Nadine. We zijn behoorlijk tevreden.”

Makelaar Nick over het verkooptraject en de samenwerking met Ernst en Greta: “De samenwerking met Ernst en Greta verliep heel prettig. Het zijn enorm prettige mensen in de omgang en ze hebben zich op een hele sympathieke manier opgesteld tijdens het gehele verkoopproces. Er waren veel kandidaten voor het huis en ondanks de hectiek die daarbij komt kijken, steunden ze mij enorm bij het op een fatsoenlijk manier laten verlopen van het verkoopproces. Soms is het gewoon spannend om alle kandidaten een eerlijke kans te geven, terwijl er al biedingen met deadlines liggen. Om daar goed mee om te gaan is er vertrouwen en goede communicatie nodig tussen makelaar en opdrachtgever en dat heb ik altijd van ze gekregen. Dat was erg fijn.”

                                                                           
Makelaar Nick Zuurbier met verkopers Greta en Ernst na de overdracht

Ernst en Greta zijn inmiddels ingetrokken in hun nieuwe woning, een appartement in Heiloo. Het appartement is aanzienlijk kleiner dan de woning aan de Bovenweg, maar wel op een prachtige locatie én het allerbelangrijkste: toekomstproof. Ernst: “We hebben heel veel moeten ontspullen, maar we zijn heel blij. Het is een hele fijne plek. Het is gelijkvloers en je hebt er zelf geen onderhoud aan. We zijn nu volledig ontzorgt. Dit is absoluut een woning waar we lang kunnen blijven wonen.” Nick heeft bij de aankoop van de woning in Heiloo opgetreden als Ernst en Greta’s aankoopmakelaar. Ernst: “De verkopers wilden snel handelen. Wij moesten daarom snel zaken doen. Toen heeft Nick tijdens zijn vakantie nog zaken voor ons uitgezocht. Dat was wel fantastisch. Nick is een hele gedreven man, dus daar waren wij heel blij mee.”

Wij danken Ernst en Greta nogmaals voor de prettige samenwerking en wensen hen en de kopers van de Bovenweg veel woonplezier toe!

Wilt u ook begeleiding bij verkoop/verhuur of het beheer van uw woning of bedrijfsonroerend goed? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak: 0226-317880 / info@ambivast.nl.

Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via FacebookInstagram of LinkedIn!
Vorige Naar referentiesoverzicht Volgende

Andere referenties

Huigbrouwerstraat 1B in Alkmaar verkocht!

Op 20 december is het appartement aan Huigbrouwerstraat 1B in Alkmaar succesvol overgedragen aan...

Gedempte Gracht 7 in Schagen verhuurd!

Het pand aan Gedempte Gracht 7 in Schagen is al jaren in het beheer bij Ambivast. Toen zowel de...

Middenweg 174 in Heerhugowaard verhuurd!

Ruim 16 jaar was woonwinkel Vivante Jongkind te vinden aan Middenweg 174 in Heerhugowaard. Het...

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Vastgoedpartner Nick Zuurbier

Uw vastgoedpartner:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-317880

Of vul ons contactformulier in

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.