Slotweg 3D

Egmond aan den Hoef, Noord-Holland

Terug naar overzicht Volgende
Verlopen

Verhuur per inschrijving

Dit object wordt u aangeboden per inschrijving, Klik hier voor meer informatie.

Helaas, de inschrijftermijn is verstreken, u kunt niet meer inschrijven/bieden

U moet inloggen om te bieden

Inloggen / Registreren

Te huur: BEZICHTIGINGSSTOP Appartement/studio met balkon in Egmond aan den Hoef!

Omschrijving


Te huur bij Ambivast: Appartement/studio met balkon in Egmond aan den Hoef!

WEGENS OVERWELDIGENDE REACTIE HANTEREN WIJ EEN BEZICHTIGINGSSTOP, BEZICHTIGINGEN ZIJN NIET MEER MOGELIJK

Bezichtigingsaanvragen en inschrijven is alleen mogelijk via onze website op de objectpagina, via de knop "bezichtiging aanvragen" kunt u eerst uw bezichtiging aanvragen. Als u na bezichtiging geinteresseerd bent om te gaan huren, kunt u zich inschrijven als geinteresseerde via de knop "inschrijven". Inschrijven is mogelijk uiterlijk tot en met 22 april 23:59 uur.

Het appartement/studio
Het appartement bevindt zich op de 1e verdieping van een appartementencomplex met in totaal 12 appartementen. Het beschikbare appartement is gelegen aan de achterzijde van het pand en beschikt over een balkon op het noorden.

Het appartement is in totaal ca. 34 m2 groot en beschikt over een aangename, lichte leefruimte. Deze ruimte is naar eigen wens in te delen en te gebruiken als woonkamer, slaapkamer en eetkamer. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en de deur biedt toegang tot het balkon. De open keuken biedt voldoende bergruimte. De kookplaat en koelkast zijn niet inbegrepen. De boiler in de keuken voorziet het appartement van warm water in de keuken en badkamer.

De entreehal van het appartement biedt toegang tot de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, toilet, wastafel en wasmachineaansluiting. Het appartement beschikt over een aparte berging (ca. 6 m2) op de begane grond van het complex.

De servicekosten bestaan uit: gas (t. b. v. verwarming), waterverbruik en algemene kosten als cv onderhoud, schoonmaak algemene ruimten. Voor zaken als internet en elektra dient huurder zelf voor eigen rekening een contract aan te vragen. 

Locatie/ligging
Het appartement ligt in een gemoedelijke, groene omgeving in Egmond aan den Hoef. Een supermarkt, diverse horecagelegenheden en een mooi park liggen op loopafstand. Het strand van Egmond is slechts 5 minuten fietsen. Parkeren kan gratis in de straat.

Details
  • Huurprijs: € 556,74 per maand
  • Servicekosten: € 210,- per maand (incl. gas & water)
  • Waarborgsom: € 766,74
  • Aanvaarding: per 16 mei 2024

Details


Type Appartement
Huurprijs pand € 556,- per maand
Status Te huur
Woonoppervlakte 34 m2
Energielabel D
Adres Slotweg 3D
Postcode 1934 CM
Plaats Egmond aan den Hoef
Objectcode 1695
Provincie Noord-Holland

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.