Langestraat 106

Alkmaar, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop & te huur: Nu in prijs verlaagd! Casco winkelruimte op A-locatie in de hoofdwinkelstraat van Alkmaar!

Omschrijving


Te koop/te huur bij Ambivast: Casco winkelruimte op A-locatie in de hoofdwinkelstraat van Alkmaar!

De Langestraat staat bekend als dé winkelstraat van Alkmaar met een divers aanbod aan winkels en enkele horecavoorzieningen. U heeft nu de unieke kans de winkelruimte aan Langestraat 106 te kopen óf huren en hier uw eigen winkel te openen op een absolute A-locatie!

De winkelruimte
De winkelruimte is in totaal ca. 57 m2 groot en wordt volledig in casco staat opgeleverd. De voorzijde is voorzien van grote raampartijen en openslaande deuren. Voorheen was er een beddengoedwinkel gevestigd in dit pand. De winkelruimte is geschikt voor diverse vormen van detailhandel.

Locatie/ligging
De winkelruimte heeft een uitstekende ligging in de hoofdwinkelstraat van Alkmaar, de Langestraat. Op 100m afstand bevindt zich de Grote Kerk met een gezellig horecaplein, het Stedelijk Museum en een bewaakte overdekte fietsenstalling. Het treinstation van Alkmaar is op 10 minuten loopafstand en in de omgeving zijn diverse parkeergarages.

Splitsing
Voorheen was de winkelruimte groter, maar een deel is omgezet naar woonruimte en dit wordt momenteel verbouwd. Dit moet nog kadastraal worden gesplitst en er is tijdelijk nog sprake van gezamenlijke energieaansluitingen met de achtergelegen (momenteel in aanbouw zijnde) woonruimte. Bij verkoop zal dit vóór overdracht door verkoper worden gesplitst. Bij verhuur worden de energieaansluitingen tijdelijk gedeeld, maar ook zo spoedig mogelijk gesplitst.

Details
- Vraagprijs OG: € 295.000,- k.k.
- Huurprijs: € 1.750,- excl. btw per maand

Details


Type Winkelruimte
Vraagprijs pand € 295.000,- K.K.
Huurprijs pand € 1.750,- p/mnd excl. btw
Status Te Koop & te huur
Totaal bedrijfsoppervlakte 57 m2
Woonoppervlakte Onbekend
Adres Langestraat 106
Postcode 1811JK
Plaats Alkmaar
Objectcode 1602
Provincie Noord-Holland

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.