Verhuurd

Slotweg 3k

Egmond aan den Hoef, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verhuurd: Appartement/studio met balkon in Egmond aan den Hoef!

Verhuurd

Omschrijving


Te huur bij Ambivast: Appartement/studio met balkon in Egmond aan den Hoef!

Bezichtigingsaanvragen en inschrijven is alleen mogelijk via onze website op de objectpagina, via de knop "bezichtiging aanvragen" kunt u eerst uw bezichtiging aanvragen. Als u na bezichtiging geinteresseerd bent om te gaan huren, kunt u zich inschrijven als geinteresseerde via de knop "inschrijven". Inschrijven is mogelijk uiterlijk tot en met 28 september 16:00 uur.

Het appartement/studio
Het appartement bevindt zich op de 2e verdieping van een appartementencomplex met in totaal 12 appartementen. Het beschikbare appartement is gelegen aan de voorzijde van het pand en beschikt over een balkon op het zuiden, waardoor u hier tot in de late uurtjes geniet van de zon. 

Het appartement is in totaal ca. 33 m2 groot en beschikt over een aangename, lichte leefruimte. Deze ruimte is naar eigen wens in te delen en te gebruiken als woonkamer, slaapkamer en eetkamer. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en de deur biedt toegang tot het balkon. Tot slot bevindt zich in de hoek van de ruimte de keuken.

De entreehal van het appartement biedt toegang tot de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, toilet, wastafel en wasmachineaansluiting. Het appartement beschikt over een aparte berging (ca. 6 m2) op de begane grond van het complex.

De servicekosten bestaan uit: gas (gas t. b. v. verwarming en warm water), waterverbruik en algemene kosten als cv onderhoud, schoonmaak algemene ruimten. Voor zaken als internet en elektra dient huurder zelf voor eigen rekening een contract aan te vragen.

Locatie/ligging
Het appartement ligt in een gemoedelijke, groene omgeving in Egmond. Een supermarkt, diverse horecagelegenheden en een mooi park liggen op loopafstand. Het strand van Egmond is slechts 5 minuten fietsen. Parkeren kan gratis in de straat.

Details
- Huurprijs: € 532,- per maand
- Servicekosten: € 210,- per maand (incl. gas en water)
- Waarborgsom: € 742,-
- Aanvaarding: per 1 oktober 2023

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Appartement
Status Verhuurd
Adres Slotweg 3k
Postcode 1934 CM
Plaats Egmond aan den Hoef
Objectcode 1591
Provincie Noord-Holland

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.