Verhuurd

Slotweg 3

Egmond aan den Hoef, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verhuurd: Twee kamer appartement in Egmond aan den Hoef

Verhuurd

Omschrijving


Te huur bij Ambivast: twee kamer appartement in Egmond aan den Hoef met balkon en aparte berging, gelegen op de tweede etage van het complex.

Locatie/ligging
Het appartementencomplex is op een goede locatie gelegen nabij een Albert Heijn, diverse horeca gelegenheden en een basisschool. Het strand van Egmond is op kleine afstand te bereiken. Het complex heeft op de begane grond drie winkelruimten te weten een Indische afhaal- en catering restaurant, een snackbar en een Italiaans restaurant. Op de eerste en tweede etage bevinden zich in totaal 12 appartementen, 6 appartementen aan de voorkant van het complex en 6 appartement aan de achterkant van het complex. Het appartement dat per 13 maart 2023 vrij komt is gelegen op de tweede etage aan de achterkant van het complex.

Indeling appartement
Entree, open keuken, badkamer met douchecabine, toilet en wastafel, woonkamer met balkon en aparte berging op de begane grond van het complex. Via de voordeur stapt u binnen in dit leuke appartement welke is voorzien van een nette open keuken, een ruime woonkamer van ca. 25 m2 en een aparte slaapkamer. Het balkon is gelegen aan de achterkant van het complex en is ca. 5 m2 groot. De huidige huurder heeft zelf een nieuwe afzuigkap en elektrische kookplaat in de keuken aangebracht welke ter overname worden aangeboden evenals de nette laminaat vloer.

De servicekosten bestaan uit: gas (gas t. b. v. verwarming en warm water), waterverbruik en algemene kosten als cv onderhoud, schoonmaak algemene ruimten. Elektra dient huurder op eigen naam te zettten.

Voor zaken als internet en elektra dient huurder zelf voor eigen rekening een contract aan te vragen.

Details
- Huur per maand: € 550,-  
- Servicekosten per maand: € 125,- 
- Waarborgsom: € 675,-
- Beschikbaar per: maandag 13 maart 2023

U kunt zich uitsluitend aanmelden via onze website voor een open huis bezichtiging welke gehouden wordt op maandag 23 januari 2023 vanaf 14:00 uur. Verhuurder behoudt het recht van gunning. Als hier vragen over zijn dan kunt u contact opnemen met ons kantoor bereikbaar op telefoonnummer 0226-317880 of via e-mail info@ambivast.nl 

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Appartement
Alternatief gebruik
Woonhuis
Status Verhuurd
Energielabel C
Adres Slotweg 3
Postcode 1934 cm
Plaats Egmond aan den Hoef
Objectcode 1468
Provincie Noord-Holland

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.