Spanjaardstraat 24B

Alkmaar, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende
Verlopen

Verhuur per inschrijving

Dit object wordt u aangeboden per inschrijving, Klik hier voor meer informatie.

Helaas, de inschrijftermijn is verstreken, u kunt niet meer inschrijven/bieden

U moet inloggen om te bieden

Inloggen / Registreren

Te huur: Woonstudio met een aparte slaapkamer in het centrum van Alkmaar!

Omschrijving


Welkom in Pakhuys de Volger! Wonen in een industrieel pakhuis; wie wil dat nu niet? Bovendien op een ongekende prachtige locatie in het oostelijk deel van het historische centrum van Alkmaar! U zit zo in de gezellige binnenstad en woont toch in een rustige woonwijk. 

VERHUUR OP INSCHRIJVING
Dit appartement wordt aangeboden middels een procedure verhuur per inschrijving. Dit betekent onder andere dat u enkel bezichtigingen aan kunt vragen en biedingen kunt uitbrengen via onze website, middels gebruik van de daarvoor bestemde online formulieren. U kunt uw voorstel indienen vanaf heden tot en met uiterlijk maandag 28 november 2022 om 15:00 uur.  

Er zijn in totaal vier appartementen in het complex te huur. Klik op onderstaande linkjes naar de andere drie appartementen.

Klik hier naar woonstudio 24a
Klik hier naar woonstudio met aparte slaapkamer 24c
Klik hier naar twee kamer appartement 24d

Nieuwe vloer, keuken, badkamer, raambekleding 
De appartementen zijn afgewerkt met houten visgraat vloer, nieuwe badkamers, nieuwe keukens in rechte opstelling of hoekopstelling met combi-oven, vaatwasser, koelkast met vriesvak, inductie kookplaat en afzuiging. Ook voor raambekleding aan de voorzijde van het pand is gezorgd, zodat het geheel één mooie uitstraling blijft behouden. 

De historische voorgevel is zoveel mogelijk behouden gebleven met onder andere openslaande deuren. Deze is wel voorzien van nieuwe kozijnen en het voeg- en metselwerk is opgeknapt. Het complex heeft een centrale entreedeur ten behoeve van het trappenhuis. Grenzend aan het trappenhuis bevindt zich een gezamenlijke berging voor stalling van ca. 6 tot 8 fietsen. 

Er zijn nog plannen voor een 5e appartement / penthouse, waarvoor later nog vergunning zal worden aangevraagd. Hierover worden afspraken gemaakt in de huurovereenkomst. 

Historie van het pakhuis 
Dit karakteristieke pand heeft een rijk verleden: in de jaren 50 fungeerde het pand als pakhuis voor opslag van de bekende zuivelcoöperatie Campina. Tot voor kort werd het pand gebruikt als winkelruimte / kantoorruimte. In 2021 is het pand gekocht door onze opdrachtgever, die het heeft getransformeerd naar 4 appartementen. Dit met behoud van alle historische details, zoals de stalen balken, takelinstallatie, de houten balken en de openslaande deuren van het pakhuis. 

Ingangsdatum huur 
Naar verwachting kan er vanaf 01 december 2022 opgeleverd worden. 

Omschrijving van één van de appartementen: 

APPARTEMENT 24 B
Dit appartement bevindt zich op de begane grond en is ca. 53 m2 groot. De grote openslaande deuren aan de voorzijde zorgen voor een geweldige lichtinval en een unieke verbinding tussen buiten en binnen.

De woonkamer wordt opgeleverd met een mooie open keuken met een stoere uitstraling, voorzien van de volgende inbouwapparatuur:

- Geïntegreerde vaatwasser;
- Oven (geheel zwart in uitvoeren);
- Koelkast met vriesvak;
- Kookplaat met afzuiging.

Het appartement heeft een ruime slaapkamer voorzien van een daglichttube. Direct aangrenzend aan de slaapkamer bevindt zich de netjes afgewerkte badkamer voorzien van lichte tegels, een Grohe regendouche met handdouche een wastafel met onderkast, een elektrisch verwarmde spiegel met verlichting en een zwevend toilet.

De woningen worden allemaal opgeleverd met eigen aansluitingen voor gas (G4), water en licht (3x60 ampere) en een eigen meterkast met 7 groepen en één kookgroep. 

DETAILS:
- Huurprijs appartement 24b bg : € 1.245,- p/mnd
- Waarborgsom één maand huur
- Oplevering: met nieuwe keuken, nieuwe badkamer, houten visgraat vloer, mooie raambekleding;
- Verwachte opleverdatum: 01 december 2022;
- Woonoppervlakte: 53,40 m2 (NEN2580 gemeten);
- Energielabel: A;
- Isolatie: HR++ glas, vloerisolatie met geluidsisolatie en 30 minuten brandwerend, muurisolatie.

Neemt u contact op met ons kantoor voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging op telefoonnummer 0226-317880/info@ambivast.nl.

Details


Type Appartement
Alternatief gebruik
Nieuwbouw appartement,  Nieuwbouw woonhuis,  Woonhuis
Huurprijs pand € 1.245,- per maand
Status Te huur
Woonopervlakte 53 m2
Energielabel A
Adres Spanjaardstraat 24B
Postcode 1811 MN
Plaats Alkmaar
Objectcode 1446
Provincie Noord-Holland
Bouwjaar 1953

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.