Verkocht

Hargewaard 28

Alkmaar, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verkocht: Hoekwoning, eengezinswoning nabij centrum Alkmaar

Verkocht

Omschrijving


VERKOOP PER INSCHRIJVING 
De inschrijvingstermijn is inmiddels gesloten, het is niet meer mogelijk om dit woonhuis te bezichtigen.

OMSCHRIJVING WONING
Kom binnen in deze heerlijke instapklare hoekwoning met tuin op het zuiden! 

Door de geweldige ligging is het stadscentrum en het centraal station op loopafstand te bereiken. Liever naar winkelcentrum De Mare? Wandel dan via het park De Rekerhout langs de kinderboerderij richting het winkelcentrum. Maar ook voor de strandliefhebbers is deze woning ideaal gelegen! Via de sluispolder fietst u in een half uur naar Bergen aan Zee.

Bekijk onderstaande video om een impressie van de woning en omgeving te krijgen:


INDELING
BEGANE GROND
Via de entree komt u eerst in de hal met aan uw rechterhand een mooi en eigentijds afgewerkt toilet met fontein. Aan uw linkerhand bevindt zich de meterkast. De doorzon woonkamer met open keuken is ca. 35 m2 groot en is voorzien van een mooie aluminium schuifpui welke toegang geeft tot de zonnige en ruime achtertuin gelegen op het zuiden.  In de woonkamer ligt sinds 2020 een mooie pvc vloer en in datzelfde jaar is de begane grond vloer voorzien van vloerverwarming welke is aangesloten op de cv installatie.

De open keuken is van alle gemakken voorzien. Er is voldoende kastruimte, een inbouwkoelkast, een 
5-pits gaskookstel met afzuigkap, een combi magnetron en een vaatwasser. Via de keuken, aan de achterkant van het huis, bevindt zich een geisoleerde stenen bergruimte/schuur welke inpandig te bereiken is. De zonnige en ruime tuin is netjes bestraat (onderhoudsarm) ruim 11 meter diep en 7 meter breed en voorzien van een mooie pergola. Deze woning is voorzien van een elektrische zonnescherm/uitvalscherm op de begane grond en twee elektrische rolschermen op de eerste verdieping.

1E VERDIEPING
Op deze verdieping bevinden zich drie heerlijke slaapkamers (respectievelijk ca. 9 m2,  ca. 12 m2 en ca. 14 m2) voorzien van een laminaatvloer. De moderne badkamer is in 2016 vernieuwd en is voorzien van een inloopdouche met thermostatische regendouche en handdouche, een ligbad, een zwevend toilet en een wastafel met grote spiegel. 

2E VERDIEPING
De zolderverdieping is te bereiken via een vaste trap. Er is een ruime voorzolder met rechts een grote bergruimte en aan de linkerkant bevindt zich de aansluiting voor de wasmachine en de droger en  ook de cv ketel hangt hier. De zolder kan in gebruik worden genomen als vierde slaapkamer maar is ook geschikt als extra opslagruimte. De zolder is voorzien van een Velux dakraam en heeft over de gehele etage een laminaatvloer. 

De woning is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbel glas. In 2017 is de woning buitenom geschilderd.

WOONOPPERVLAKTE
Het totale woonoppervlakte bedraagt ca. 122 m2 en het perceeloppervlakte ca. 183 m2.

OMGEVING
De woning is gelegen in een kindvriendelijke buurt in Huiswaard I dichtbij het centrum van Alkmaar, maar ook poppodium Victorie en de bioscoop zijn op loopafstand te vinden. De wijk is groen aangelegd met diverse speelpleintjes.

In winkelcentrum Muiderwaard kunt u op loopafstand terecht voor uw dagelijks boodschappen. 

PARKEREN
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de straat. Voor het huis is door gemeente Alkmaar een laadpaal geplaatst bestemd voor het laden van elektrische auto's.

SAMENVATTING
Vraagprijs:                  € 395.000,- k.k.
Overdracht:                in overleg
Woonoppervlakte:     ca. 122 m2 
Perceeloppervlakte:  ca. 183 m2
Energielabel:             D

ENGLISH DESCRIPTION
This beautiful family home with spacious and sunny garden is situated in a nice and friendly neighbourhoud near the centre of Alkmaar and also near the beach of Bergen aan Zee (10 km).

Through the hallway you will reach the living room with open kitchen. The living room has a good size aprox. 35 m2 and is nice and bright due to the big windows in the front and the back of the house.
In 2020 the current owners have renewed the floor with a beautifull pvc flooring and also floorheating thoughout the whole ground floor.

The open kitchen is finished in white and equiped with a dishwasher, a combi microwave oven, a 5-burner hob with stainless steel extractor hood and a build in fridge.

The backyard is situated south and comes with nice garden tiles througout the whole backyard. It is aprox. 11 meters deep and 7 meters wide and is provided with a beautifull pergola and apple tree for growing your own fruit.

There are three bedrooms on the first floor (respectively approx 9m2, 11m2 and 14m2 big) all with laminate flooring including the hallway. 
The modern bathroom has been renewed in 2016 and comes with a walk-in shower with a thermostatic rainshower and handshower, a bath, a toilet and a sink with a big mirror.  

The second floor is spacious and has a lot of storage possibilities, but also room for a washing machine and dryer. Besides storage is this second floor perfect for a fourth bedroom. The Velux window gives enough light and ventilation. The second floor is also provided with laminate flooring.

This family home is perfect for buyers who want to move in without doing big renovations!

Selling procedure
This family home is being sold by registration, this means you can only make an appointment for a viewing or put in an offer through our website, more information is available here.

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Hoekwoning
Status Verkocht
Energielabel D
Adres Hargewaard 28
Postcode 1824 TC
Plaats Alkmaar
Objectcode 1384
Provincie Noord-Holland
Bouwjaar 1972

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.