Verkocht

Weereweg 6

Lutjewinkel, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verkocht: Zeer riant vrijstaand pand incl. bovenwoning, ca. 1000 m2 eigen grond en diverse herontwikkelings-/gebruiksmogelijkheden in Lutjewinkel

Verkocht

Omschrijving


Verkocht bij Ambivast: Zeer riant vrijstaand pand ca. 1000 m2 eigen grond en diverse herontwikkelings-/gebruiksmogelijkheden in Lutjewinkel. 

Dit riante pand van ca. 315 m2 bevindt zich op een ruime kavel grond van ca. 995 m2 midden in het dorp Lutjewinkel. 

De woning 
De woning beschikt over een eigen opgang aan de zijkant van het pand, die middels een trap in de hal toegang  biedt tot de woning. De woning omvat een oppervlakte van ca. 110 m2 en is ruimtelijk ingedeeld. Vanaf de  overloop bevindt zich aan de linkerhand een ruime slaapkamer van ca. 19 m2. Via de rechterzijde op de overloop  wordt toegang geboden tot de rest van de woning. De woonkamer is de grootste ruimte van de woning met een  grootte van ca. 33 m2. De woonkamer is voorzien van twee grote dakramen en biedt toegang tot een tweede  slaapkamer van ca. 17 m2. Als kers op de taart is er een prachtige badkamer aanwezig die onlangs volledig  vernieuwd is. De badkamer heeft een chique uitstraling en is voorzien van losstaand ligbad, aparte douche,  dubbele wastafel, een toilet en ruimte voor wasmachine en wasdroger. 

Er zijn diverse mogelijkheden om het pand te transformeren/herontwikkelen tot bijvoorbeeld een volledige woning  voor eigen gebruik, meerdere woningen voor de verhuur, B&B, kangoeroe-woning, detailhandel of horeca exploitatie. Wenst u hier meer informatie over of wilt u eens vrijblijvend met ons, of één van onze  vastgoedpartners, sparren over de mogelijkheden? Wij bieden diverse ondersteunende diensten aan. Met de  KansenScan komen wij op locatie langs en brengen wij de mogelijkheden, kansen en bedreigingen voor  transformatie in kaart. Ter aanvulling daarop kunnen wij met een DesignSprint de mogelijkheden visueel maken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie! 

Locatie/Ligging 
Het geheel bevindt zich op een centrale locatie in Lutjewinkel, aan een kruispunt van de twee hoofdstraten.  Tevens is de locatie zeer goed bereikbaar met de auto. Parkeren kan gratis in de omgeving of op de zes eigen parkeerplaatsen. 

Bestemming 
Op deze locatie geldt enkelbestemming Gemengd, met functieaanduiding horeca. De gemeente heeft een  positieve houding m.b.t. het principeverzoek woonbestemming. Het geheel mag derhalve (o.v.b. definitieve  goedkeuring gemeente) ook als woning in gebruik genomen worden. Wij adviseren u het bestemmingsplan van  de gemeente te raadplegen voor de volledige informatie over mogelijkheden van deze bestemming (p. 20/21). 

Details 
- Vraagprijs OG: Bieden vanaf € 450.000,- k.k. 
- Overname: in overleg 
- Oppervlakte: ca. 303 m2 (excl. serre ca. 50 m2) 
- Binnentuin oppervlakte: ca. 230 m2

Neemt u contact op met ons kantoor voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging op telefoonnummer 0226-317880/info@ambivast.nl.

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Woonhuis
Alternatief gebruik
(her)Ontwikkeling,  Horecapand
Status Verkocht
Energielabel E
Adres Weereweg 6
Postcode 1732LL
Plaats Lutjewinkel
Objectcode 1369
Provincie Noord-Holland
Parkeren op eigen terrein Ja, parkeren op eigen terrein
Tuin aanwezig Ja, tuin aanwezig
Aan het water Nee, niet aan het water

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.