Weereweg 6

Lutjewinkel, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te koop: Vrijstaand horecapand met bovenwoning en exploitatie in Lutjewinkel

Omschrijving


Te koop bij Ambivast: Onderneming (eetcafé) en OG (de bedrijfsruimte met bovenwoning, garage, ondergrond, erf en tuin) in Lutjewinkel.

Het pand bevindt zich op een ruime kavel grond van ca. 995 m2 midden in het dorp. In 2021 is het geheel verbouwd waarbij de onderneming is voorzien van een nieuwe bar, nieuwe toiletten, een nieuwe serre en een nieuwe vloer met Campina kaasplanken.

De gemeente heeft een positieve houding m.b.t. het principeverzoek woonbestemming. Het geheel mag derhalve (o.v.b. definitieve goedkeuring gemeente) ook als woning in gebruik genomen worden. 

Er zijn 6 parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig en een aparte bierkelder van 6 m2.

Het eetcafé
Het geheel heeft een warme gezellige uitstraling en biedt plaats aan 43 personen, terwijl aan de bar nog eens 15 zitplaatsen zijn. De nieuw aangebouwde serre heeft 32 zitplaatsen. Zowel de radiatoren in het eetcafé als in de serre worden verwarmd door een pelletkachel.

Er is een ruim binnenterras/tuin voorzien van een buitenbar die plaats biedt aan ca. 80 personen. Derhalve is deze locatie zeer geschikt voor feesten en partijen. Het binnenterras meet ca. 230 m2.

Het eetcafé is zeer bekend in de wijde omgeving door de verschillende evenementen die georganiseerd worden zoals kienen en keezen. diverse bandjes en elk jaar Koningsdag met live muziek en een gezellige barbecue. 

Rond mei elk jaar is er een drie dagen durende kermis, met op de vierde dag het vaten legen en visje eten na afloop. Tevens wordt al jaren het Nazomeren georganiseerd met vers gerookte makreel en in oktober het Oktoberfest.

Het jaar begint met een nieuwjaarsborrel en sinds 2019 ook een nieuwjaarsduik.

In januari vindt het Tien over Rood Biljardtoernooi plaats waarbij 48 mensen strijden voor de titel biljarter van het jaar. Biljarters zijn van oudsher sowieso prominent aanwezig in het eetcafé.

De bovenwoning
De woning beschikt over een eigen opgang aan de zijkant van het pand. Bij binnenkomst in het halletje geeft een trap naar boven toegang tot de overloop. Hier is aan de linkerzijde een ruime slaapkamer (thans opslag) van ca. 19 m2. 

Aan de rechterzijde is de toegang tot het lichte woongedeelte met aangrenzend een tweede slaapkamer van ca. 17 m2. 

De badkamer aan de andere zijde is luxe ingericht en voorzien van een losstaand ligbad, een separate douche, een dubbele wastafel, een toilet en ruimte voor wasmachine en wasdroger. 

De woning wordt thans bewoond door opdrachtgever. Er wordt gebruik gemaakt van de keuken beneden. 

Locatie/Ligging 
Het geheel bevindt zich aan de kruising van de twee hoofdstraten in het dorp en is goed bereikbaar met de auto. Parkeren kan gratis in de omgeving of op de zes eigen parkeerplaatsen. 

Openingstijden
Maandag t/m donderdag van 17.00 tot 22.00 uur. Vrijdag t/m zondag van 15.00 tot 22.00 uur. Uiteraard kan koper zelf diens openingstijden bepalen zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Hollands Kroon valt.

Bestemming
Op deze locatie geldt enkelbestemming Gemengd, met functieaanduiding horeca. De gemeente heeft een positieve houding m.b.t. het principeverzoek woonbestemming. 

Samenvatting
- Vraagprijs OG incl. g/i: Bieden vanaf € 499.500,-
- Overname: in overleg
- Bedrijfsoppervlakte: ca. 204 m2 (excl. serre ca. 50 m2)
- Woonoppervlakte: ca. 109 m2
- Terras/binnentuin oppervlakte: ca. 230 m2


Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl

Details


Type Woonhuis
Alternatief gebruik
Horecapand
Vraagprijs pand € 499.500,- Koop
Status Te koop
Totaal bedrijfsoppervlakte 254 m2
Woonopervlakte 109 m2
Energielabel E
Adres Weereweg 6
Postcode 1732LL
Plaats Lutjewinkel
Objectcode 1369
Provincie Noord-Holland
Parkeren op eigen terrein Ja, parkeren op eigen terrein
Tuin aanwezig Ja, tuin aanwezig
Aan het water Nee, niet aan het water

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.