Verkocht

Traviatastraat 23

Alkmaar, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verkocht: Ruime en energiezuinige eengezinswoning in kindvriendelijke buurt in Alkmaar!

Verkocht

Omschrijving


Te koop bij Ambivast: Ruime eengezinswoning met energielabel A in kindvriendelijke buurt in Alkmaar!

Stap binnen in deze instapklare royale middenwoning met zonnige en onderhoudsarme achtertuin gelegen op het zuidoosten. Op een geweldige locatie op loopafstand van een  winkelcentrum maar ook dichtbij de natuur.  Het prachtige natuurpark Geestmerloo dat sinds 2020 is geopend, ligt op ca. vijf minuten wandelen vanaf het woonhuis. Het park bestaat uit ca. 11 hectare natuur-, speel- en wandelgebied en is onderdeel van natuur- en recreatieterrein Geestmerambacht. 

Genieten van rust en natuur maar toch op korte afstand van allerlei voorzieningen. Kortom een geweldige plek om te wonen!

DE WONING
De woning is netjes onderhouden en voorzien van 10 zonnepanelen, twee dakkapellen (één aan de voorkant en één aan de achterkant van het huis), 2 velux dakramen (kunststof), vier slaapkamers een nette keuken en badkamer.

INDELING
BEGANE GROND

Via de entree aan de voorzijde komt u in de hal met meterkast en toilet. De lichte en tuingerichte woonkamer is voorzien van mooie openslaande tuindeuren welke toegang geeft tot de zonnige en ruime achtertuin. Deze is ca. 11 meter diep en ca. 5,5 meter breed, netjes aangelegd en onderhoudsarm. De in de achtertuin gelegen stenen berging geeft tevens toegang tot de steeg achter het huis. De open keuken in hoekopstelling aan de voorzijde van de woning is van alle gemakken voorzien. Er is voldoende kastruimte, een inbouwkoelkast, een inductie 4-pits kookplaat met afzuigkap, een oven en vaatwasser.  

EERSTE VERDIEPING
Via de overloop heeft u toegang tot drie heerlijke slaapkamers (van respectievelijk ca. 8 m2, ca. 11 m2 en ca. 15 m2) voorzien van een marmoleum vloer. De ruime badkamer is voorzien van een dubbele wastafel met onderkast, een zwevend toilet en een douchecabine met Grohe kranen.

TWEEDE VERDIEPING
U staat versteld van de ruimte op deze verdieping! Via een vaste trap bereikt u eerst de ruime voorzolder welke momenteel ingericht is als wasruimte. De hete-lucht-verwarming met geiser en warmte terugwin installatie bevindt zich op de voorzolder. De zolderkamer wordt momenteel gebruikt als kantoorruimte maar is ook zeer geschikt als ruime vierde slaapkamer (ca. 18 m2).  De zolder is voorzien van een dakkapel aan de voorkant en twee Velux dakramen aan de achterkant, die zorgen voor een prettige lichtinval. Deze etage is voorzien van een nette laminaatvloer. De woning heeft voldoende bergruimte, er is een vliering boven de zolderkamer en op zowel de 1e als 2e etage zijn er knieschotten met voldoende bergruimte.

De woning is voorzien van hardhouten kozijnen met HR + glas. In 2019 is de woning in zijn geheel buitenom geschilderd, het dakkapel aan de achterkant van het huis is onlangs buitenom geschilderd.

OMGEVING 
De woning is gelegen in een groene kindvriendelijke en rustige buurt. In de directe omgeving heeft u keuze uit meerdere basisscholen en kinderopvangcentra. Op 5 minuten afstand bevindt zich een een kleinschalig winkelcentrum met een supermarkt, een drogisterij, een cafetaria, een slager en een gezondheidscentrum. 

Vanaf de woning is de ringweg van Alkmaar en de daarop aansluitende A9 binnen 5 tot tien minuten te bereiken. Het treinstation van Alkmaar-Noord bevindt zich op ca. 10 minuten afstand.

Details
- Overdracht: in overleg, voorkeur 1 mei 2023
- Woonoppervlakte: 115 m2
- Perceeloppervlakte: 134 m2
- Energielabel: A

Neemt u contact op met ons kantoor voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging op telefoonnummer 0226-317880/info@ambivast.nl.

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Tussenwoning
Status Verkocht
Energielabel A
Adres Traviatastraat 23
Postcode 1827 RJ
Plaats Alkmaar
Objectcode 1452
Provincie Noord-Holland
Bouwjaar 1992
Tuin aanwezig Ja, tuin aanwezig

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.