Verhuurd

Ruitersteeg 2

Alkmaar, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verhuurd: Nette stadswoning met 2 slaapkamers in de binnenstad van Alkmaar!

Verhuurd

Omschrijving


Per 15 september bieden wij te huur voor een periode van 24 maanden; een netjes afgewerkte stadswoning/eengezinswoning in hartje centrum Alkmaar op steenworp afstand van winkelstraat de Laat met haar gezellige winkels en restaurants.

INDELING
Deze woning heeft een prachtig overdekt entree voorzien van fraaie tegeltjes en een buiten (hang)lamp.

De begane grond wordt door de hal verdeeld met aan de ene kant de lichte woonkamer met parketvloer en aan de andere kant de heerlijke leefkeuken voorzien van een 4-pits gaskookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser, een koel vriescombinatie  en een combi oven. 

Eerste verdieping:
Via de vaste trap bereikt u de eerste verdieping welke toegang geeft tot de badkamer en de twee slaapkamers. De badkamer is modern afgewerkt en beschikt over een douche, toilet en een wastafelmeubel. De slaapkamer aan de rechterzijde van de woning biedt de toegang tot een heerlijk dakterras van ca. 5 m2 welke is gelegen op het noorden. 

De tweede slaapkamer is altijd in gebruik geweest als Walk-in closet maar is uiteraard ook geschikt om gewoon als slaapkamer in gebruik te nemen.

De achtertuin is ca. 9 m2 groot en door de aanwezigheid van de gestucte buitenmuren van het huis heeft de achtertuin een heerlijke look en feel. Vul deze aan met prachtige hangplanten en vaste planten en je waant je in een Mediterraanse plaats ergens aan de kust.

Er is een vaste berging aanwezig welke via voorzien is van water en elektra. Deze is via de achtertuin te bereiken. Hier hangt tevens de cv ketel.

De woning heeft energielabel E en is voorzien van dakisolatie en gedeeltelijk dubbel glas.  

LOCATIE
Deze woning is gelegen tussen de bekende winkelstraat de Laat en de prachtige  Oudegracht in Alkmaar. In deze buurt wonen relatief jonge mensen tussen de 25 en 44 jaar.

Alkmaar is een historische stad met tal van bezienswaardigheden, niet alleen de prachtige grachten van Alkmaar zijn populair maar ook de bekende hofjes in de stad trekken veel bezoekers. Alkmaar heeft ca. 110.000 inwoners en is het meest bekend vanwege de Kaasmarkt op het Waagplein.

PARKEREN
Er geldt betaald parkeren of parkeren met een parkeervergunning voor centrum Alkmaar.Er is momenteel een wachtlijst voor het verkrijgen van een parkeervergunning. Meer informatie is verkrijgbaar via Gemeente Alkmaar.

DETAILS
- Huurprijs: € 1.400,- per maand
- Servicekosten: € 50,- per maand
- Waarborgsom: 2.800,-
- Beschikbaar: per 15 september 2022
- Huurcontract: ROZ model, tijdelijk voor 24 maanden

Neemt u contact op met ons kantoor voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging op telefoonnummer 0226 - 317880

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Appartement
Status Verhuurd
Energielabel E
Adres Ruitersteeg 2
Postcode 1811 CT
Plaats Alkmaar
Objectcode 1423
Provincie Noord-Holland
Bouwjaar 1910
Tuin aanwezig Ja, tuin aanwezig
Aan het water Nee, niet aan het water
Parkeren op eigen terrein Nee, niet parkeren op eigen terrein

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.