Heereweg 266

Groet, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te koop: Twee onder één kap woning in Groet op prachtige locatie nabij zee, strand en duinen!

Omschrijving


Te koop bij Ambivast: Twee-onder-een-kapwoning in Groet!

Het betreft de linkerzijde van de vrijstaande woning. De woning leent zich uitstekend als een "vernieuwbouw project", waarvoor wij u graag een impressie geven van de mogelijkheden.

Huidige indeling
De woning beschikt over een eigen oprit, vanaf waar de achtertuin en de woning te betreden is. Bij binnenkomst bevindt zich de keuken welke is voorzien van nette inbouwapparatuur (inductiekookplaat, combi magnetron/oven en vaatwasser). In de keuken is ook een wasmachineaansluiting en een toilet. Als men doorloopt naar de voorzijde van de woning treft men hier de ruime eet- en woonkamer. Hier bevindt zich ook de trap naar de 1e verdieping met twee slaapkamers en de badkamer. De huidige totale woonoppervlakte is ca. 57 m2.

De woning ligt op een ruime kavel van ca. 245 m2 en heeft een heerlijke achtertuin op het noorden. In de tuin staat een 4-persoons recreatiewoning, welke momenteel verhuurd is tot 01 maart 2024 tegen een huurprijs van € 750,- per maand.

Vernieuwbouw project: de mogelijkheden
Er zijn uitstekende mogelijkheden de woning naar wens van de kopers aan te passen en te vergroten. Er is reeds een omgevingsvergunning aanwezig voor het vergroten en splitsen van de woning en de verkoper zal de kadastrale splitsing realiseren. De woning wordt volledig casco opgeleverd, de bouwkundige splitsing komt voor rekening van de kopers.

Op pagina 13-16 en 19-20 van de brochure geven wij d.m.v. impressie-tekeningen en plattegronden een impressie van de mogelijkheden om van deze woning uw droom-woning te maken! Het is in wezen een blanco canvas die nog naar eigen stijl en wensen ingevuld kan worden rekening houdend met de vergunnings-eisen.

Toelichting: De begane grond kan worden vergroot naar een bruto vloeroppervlakte van ca. 69 m2. Afhankelijk van de keuze van afbouw en indeling is de woonkamer ca. 63 m2 groot, inclusief de mogelijkheid van een open keuken. De 1e etage kan worden vergroot naar een bruto vloeroppervlakte van ca. 50 m2, waardoor er voldoende ruimte ontstaat voor twee slaapkamers en een badkamer met toilet.

Locatie
De woning is gelegen in het pittoreske Groet op loopafstand van het gezellige centrum en het bos. Voor de natuurliefhebbers is deze locatie echt perfect met het strand, de zee en de duinen op slechts ca. 1,8 km afstand. In het bos is het heerlijk toeven voor wandelaars, maar ook voor mountainbikers, ruiters en fietsers. In het gezellige centrum van Groet kunt u heerlijk genieten op één van de terrassen. Heeft u toch behoefte aan een wat grotere stad om te shoppen, dan bevindt de binnenstad van Alkmaar zich op slechts zo'n 20 minuten rijafstand.

Bestemming
De woning valt in het vigerende bestemmingsplan "Bergen schoorl-kernen en buurtschappen" vastgesteld bij Raadsbesluit van 23 juni 2009. Op grond van artikel 10 van dit bestemmingsplan is de enkelbestemming van de locatie "gemengd-4" Meer informatie kunt u opvragen bij Gemeente Bergen.

Staat van onroerende zaak
De onroerende zaak wordt aan koper in eigendom overgedragen "as is where is", dat wil zeggen in de feitelijke staat waarin het zich ten tijde van de ondertekening van de koopakte bevindt, waarbij alle zichtbare en onzichtbare gebreken volledig voor rekening en risico van koper komen. Dit betreft een volledig casco woning waarbij de kopers de woning van binnen nog dienen af te bouwen.

Details
- Vraagprijs: € 495.000,- k.k.

Details


Type Hoekwoning
Alternatief gebruik
Recreatiewoning
Vraagprijs pand € 495.000,- Bieden vanaf prijs
Status Te koop
Woonoppervlakte 100 m2
Adres Heereweg 266
Postcode 1873 GE
Plaats Groet
Objectcode 1409
Provincie Noord-Holland
Bouwjaar 1921
Parkeren op eigen terrein Ja, parkeren op eigen terrein
Tuin aanwezig Ja, tuin aanwezig

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.