Verkocht

Pauwenstraat 11 abcd

Hilversum, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verkocht: Verkocht beleggingspand zijnde 3 appartementen, 3 kamers en een garagebox nabij het centrum van Hilversum

Verkocht

Omschrijving


Verkocht beleggingspand op vijf minuten afstand gelegen van het centrum van Hilversum in de prachtige wijk "Klein Rome". 

Deze karakteristieke twee onder een kap woning  met voortuin en afsluitbare eigen oprit naar de garagebox is volledig verhuurd. Het woonhuis is gesplitst in drie appartementen. Elke etage is ingericht als afzonderlijk appartement met een eigen opgang en entree. 

Appartement 1 - Pauwenstraat 11
Het appartement op de begane grond is ca. 50 m2 groot en heeft 1 slaapkamer, een woonkamer met open keuken, een badkamer met douche en toilet. Via het kruipluik heeft dit appartement toegang tot de kelderruimte waar de cv installatie en de hoofdmeters zich bevinden.

Het appartement op de begane grond is het enige appartement met een achtertuin.

Appartement 2 - Pauwenstraat 11b
Het appartement op de 1e etage is ca. 35 groot, heeft 1 slaapkamer, een woonkamer, een aparte keuken en badkamer. Dit appartement is bereikbaar via de trap aan de achterkant van het complex.

Appartement 3 - Pauwenstraat 11c
Het appartement op de bovenste etage betreft een studio appartement van ca. 25 m2 met een ruime entree/ hal welke eventueel ook als slaapkamer in gebruik kan worden genomen, een woonkamer met een aparte keuken en een badkamer met douche, wastafel en toilet.

Kamers - Pauwenstraat 11a
Achter het gebouw bevindt zich nog een bijgebouw welke deels is verhuurd als kamerverhuur. Er bevinden zich drie kamers in het gebouw, er is een aparte badkamer en een apart toilet voor gezamenlijk gebruik aanwezig. Eén kamer is momenteel verhuurd, één kamer staat leeg en één kamer komt binnenkort leeg.

Het bijgebouw behoeft renovatie met name de badkamer is aan vervanging toe.

Garagebox - Pauwenstraat 11d
De riante garagebox achter het woonhuis biedt ruimte om meerdere auto's te stallen. De garagebox is volledig verhuurd.  

Er bevindt zich nog een tweede meterkast in de garage en een cv installatie. Via deze meterkast worden naast de garage ook de kamers voorzien van gas, water, elektra en warmte. Deze CV installatie is verouderd, bouwjaar 2008 van het merk Nefit Topline HRC 30/CW5. 

Er zijn geen tussenmeters aanwezig voor het verbruik van gas, water en elektra. Het verbruik van de appartementen, kamers en garagebox wordt naar rato van vierkante meters afgerekend met de huurders.

De cv installatie in de kelder van het woonhuis is van het merk Intergas Kombi Kompakt HRE 36/30 uit 2012. Dit betreft verwarming van alleen de drie appartementen in het woonhuis. 

Er is tevens nog een externe berging/schuur aanwezig welke door de huurders wordt gebruikt.

Het onroerend goed is gelegen op een ruim perceel met een kadastrale grootte van ca. 430 m2 groot. 

Dit beleggingsobject is toe aan renovatie en wordt "as is, where is" verkocht. Kopers wordt geadviseerd een bouwkundige keuring te laten uitvoeren.

Informatie huuropbrengst
De totale huuropbrengst per jaar voor de drie appartementen bedraagt € 21.985,- 
De huuropbrengst voor de kamer bedraagt € 4.537,- per jaar. Er zijn nog twee kamers welke verhuurd kunnen worden waaruit inkomsten gegeneerd kunnen worden. De huuropbrengst voor de garagebox bedraagt € 3.260,- per jaar.

Opbrengst servicekosten bedraagt € 7.860,- per jaar voor alle gebruikers tezamen.

Samenvatting
Vraagprijs onroerend goed: op aanvraag
Huuropbrengst: € 29.781,50 per jaar
Aanvaarding: in overleg, per direct mogelijk

Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging neemt u dan contact met ons op. Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie. Het beleggingspand is in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen in verband met de privacy van de huurders.

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Beleggingspand
Status Verkocht
Energielabel G
Adres Pauwenstraat 11 abcd
Postcode 1211 PX
Plaats Hilversum
Objectcode 1404
Provincie Noord-Holland
Bouwjaar 1905
Parkeren op eigen terrein Nee, niet parkeren op eigen terrein

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.