Raadhuisstraat 27 - H083

Dirkshorn, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te koop: kavel grond met recht van erfpacht t.b.v. recreatiewoning op bungalowpark Dirkshoeve in Dirkshorn

Omschrijving


Te koop: kavel grond (belast met erfpacht) ten behoeve van de realisatie van een recreatiewoning op recreatiepark Dirkshoeve in Dirkshorn. Het betreft een ruim perceel van ca. 477 m2 waarvan 100 m2 bebouwd mag worden.

Het park is ruim opgezet en heeft een nette infrastructuur. Er zijn speeltuinen aanwezig, nette wegen aangelegd en voor de afvalinzameling wordt gebruik gemaakt van ondergrondse containers.

Dirkshorn is gelegen in provincie Noord-Holland vlakbij de Noordzee maar ook recreatiegebied Geestmerambacht is vlakbij. Voor het bezoeken van een stad kunt u terecht in het gezellige Schagen of Alkmaar.

Ligging 
De kavel is gelegen op Bungalowpark Dirkshoeve in Dirkshorn. Het park ademt rust en ruimte, door de landelijke ligging en de aanwezigheid van veel groen. Het centrum van Dirkshorn is op steenworp afstand waardoor voorzieningen als winkels, horeca maar ook een golfbaan en zwemwater (zwembad en meertje) binnen een straal van 500 meter te vinden zijn. In een nabijgelegen meertje wordt veel gevist, gesupt of gezwommen. 

Heeft u eenmaal een vakantiewoning gerealiseerd dan leent deze woning zich prima voor verhuurmogelijkheden, het park is het gehele jaar geopend. 

U kunt ervoor kiezen om zelf heerlijk te recreeren of om te verhuren. U kunt in overleg met het park eventueel de verhuur uitbesteden, echter kunt u dit natuurlijk ook zelf uitvoeren.

Inschrijven en permanente bewoning is niet toegestaan op het park.

Erfpacht
Het betreft een recht van erfpacht welke loopt tot 01 april 2070 tegen een erfpachtcanon van €4.550,- (2022 - jaarlijks geindexeerd). Het is mogelijk om de grond in volle eigendom te verwerven, de prijs is op aanvraag.

Nieuwbouw/ontwerp vrijstaande recreatievilla
De verkoper heeft al een ontwerp laten maken van een zes persoons recreatiewoning, de bouwvergunning is hiervoor al verleend. 
Uiteraard kunt u zef ook een ontwerp van een recreatiewoning laten maken. In dat geval dient u wel een nieuwe bouwvergunning aan te vragen. Hierbij dient u rekening te houden met het bebouwingsoppervlakte van 100 m2.

In het ontwerp van de vrijstaande recreatievilla is rekening gehouden met duurzaam bouwen door de aanwezigheid van hoogwaardige isolatie, ventilatie en gasloze warmtevoorziening door middel van warmtepomp installatie en natuurlijk de aanwezigheid van zonnepanelen op het dak van de villa.

In het ontwerp wordt uitgegaan van een zespersoon villa met 2 tweepersoons slaapkamers op de begane grond en 1 tweepersoons slaapkamer op de 1e verdieping. 

De reguliere parklasten
Deze bestaan uit de bijdrage voor het parkbeheer en het onderhoud, de levering van water, afvalverwerking, internet/tv, eventuele optionele onderhoudsdiensten. Overige bijkomende lasten zijn de lokale belastingen (denk aan rioolrecht, onroerende zaak belasting en waterschapslasten).

Details:
Vraagprijs bouwgrond/recht van erfpacht: € 92.000,- k.k.
Oppervlakte: ca. 477 m2
Erfpachtcanon: € 4.550 (2022 + jaarlijkse index)
Parklasten: € 3.000,- per jaar (2022, o.b.v. huidige benutting per jaar)
Overname datum: in overleg

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van het perceel grond kunt u contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.

Details


Type Bouwkavel (voor één woning)
Vraagprijs pand € 92.000,- K.K.
Status Te koop
Woonopervlakte Onbekend
Adres Raadhuisstraat 27 - H083
Plaats Dirkshorn
Objectcode 1376
Provincie Noord-Holland

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.