Verhuurd

Mosterdpot 13

Tuitjenhorn, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verhuurd: Te huur twee onder 1 kapwoning met garage

Verhuurd

Omschrijving


Per direct bieden wij te huur voor een periode van 24 maanden; een nette twee onder een kapwoning met eigen oprijlaan en garage in een kindvriendelijke buurt in Tuitjenhorn. 

DE WONING
Het betreft een nette en lichte woning met veel ruimte. Indeling begane grond: entree, hal, meterkast, toilet met fontein, garage, keuken en woonkamer. 

Op de begane grond bevindt zich de lichte doorzonwoonkamer met erker welke gericht is op de straat. De woonkamer is verder voorzien van een open haard, een nette tegelvloer met vloerverwarming, een airco installatie en een vaste trapkast voor extra opbergruimte.  De half open keuken is voorzien van een nieuwe inbouwkoelkast, een nieuwe 5 pitsgastoestel met afzuigkap, een vaatwasser en een wijnkoelkast. 

Middels openslaande deuren komt u via de keuken in de nette en zonnige achtertuin gelegen op het westen. In de achtertuin is een fraaie overkapping aanwezig met aangrenzend een aparte schuur voor tuingereedschap e.d.
Naast een schuur in de achtertuin heeft deze woning een ruime garage met vaste opbergkasten. De garage is voorzien van openslaande deuren en is zeer ruim.

Op de eerste etage bevinden zich drie slaapkamers en een nette badkamer met douchecabine met regendouche en handdouche, een hoekbad, wastafel en toilet. De badkamer is tevens voorzien van vloerverwarming. 

Op de tweede etage bevindt zich nog een ruime vierde slaapkamer alsmede de technische ruimte voor de cv installatie, zonneboiler en mechanische ventilatie. De woning is verder voorzien van 9 zonnepanelen op het dak wat zich direct terug vertaald in de maandelijkse kosten voor energie en onlangs is ook deze woning aangesloten op het glasvezelnetwerk. Huurder dient hiervoor zelf een abonnement af te sluiten met een aanbieder naar keuze.

De woning heeft een oppervlakte van ca. 123 m2, oppervlaktes zijn indicatief.

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging kunt u contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Hoekwoning
Status Verhuurd
Energielabel A
Adres Mosterdpot 13
Postcode 1747 SL
Plaats Tuitjenhorn
Objectcode 1326
Provincie Noord-Holland
Bouwjaar 2006
Parkeren op eigen terrein Ja, parkeren op eigen terrein
Tuin aanwezig Ja, tuin aanwezig

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.