Verkocht

Schoutenstraat 7 - 9

Alkmaar, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verkocht: VERKOCHT Ontwikkelingsobject geschikt om te verbouwen naar 2 woonruimten in centrum Alkmaar.

Verkocht

Omschrijving


VERKOCHT: Ontwikkelingsobject bestaande uit de verdiepingen boven deze winkelruimte, uitermate geschikt om te verbouwen naar 2 (of meer) woonruimten in centrum Alkmaar.

DE WOONRUIMTEN
Het betreft in het beginsel 2 casco ruimten op de 1e en 2e verdieping boven een winkelruimte, voorheen waren deze ruimten in gebruik als opslag / bedrijfswoningen. Hier kunnen naar verwachting minimaal 2 appartementen gerealiseerd worden (al dan niet méér in overleg met de gemeente). Dit herontwikkelingsproject is ideaal voor ontwikkelaars, aannemers of handige particulieren die in de binnenstad geheel zelf een droomappartement willen realiseren.

Beide appartementen krijgen een eigen opgang naar boven. De één geheel links in de winkelruimte en de ander geheel rechts. De pandeigenaar zal hiervoor een nieuwe pui plaatsen met 2 nieuwe toegangsdeuren. De realisatie van de hal, eigen meterkast en trap naar boven is voor rekening van koper. Oppervlakte, indeling en uitvoering in nader overleg tussen koper en verkoper te bepalen (rekening houdende met eisen van de gemeente).

Naar verwachting van verkoper kan er nog naar achter uitgebouwd worden om het woonoppervlak te vergroten. Dit kan verkoper echter niet garanderen. Koper kan hierover tevens in overleg met de gemeente, om de maximale mogelijkheden te bepalen.

INDELING
Men komt momenteel binnen in de winkelruimte op de begane grond en via de trap aan de linkerzijde krijgt men toegang tot de eerste verdieping welke in 2 delen is opgesplitst. Het “linker” deel heeft momenteel een kleine keuken en badkamer, tevens is er een opgang naar de 2e etage.

Via een opening in het midden van de wand op de 1e etage komt men in de “rechter”zijde van het gebouw waar een trap naar de 2e etage is. Zie de plattegronden voor meer informatie.

LOCATIE / LIGGING
De Schoutenstraat is gelegen tussen de 2 hoofdwinkelstraten van Alkmaar, de Langestraat en de Laat. Hier bevinden zich verschillende soorten horeca en detailhandel. Tevens zitten er meerdere woningen boven de bedrijven op de begane grond van de Schoutenstraat.

SAMENVATTING
• Vraagprijs pand: € 469.000,- Kosten koper
• Overname: in overleg
• NEN2580 meetrapport op aanvraag beschikbaar.
• De woonoppervlakte is afhankelijk van de door koper nog te kiezen indeling en afbouw. Op basis van de ruimten nu en een inschatting van de oppervlakte van de nog te realiseren ophangen op de BG, gaan wij uit van een netto vloeroppervlakte van ca. 180 m2.
 

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Appartement
Alternatief gebruik
Appartement,  Ontwikkelings- of transformatieproject
Status Verkocht
Adres Schoutenstraat 7 - 9
Postcode 1811HC
Plaats Alkmaar
Objectcode 1283
Provincie Noord-Holland

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.