Verkocht

Paardenmarkt 30

Schoorl, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verkocht: Op A–locatie gelegen ijssalon inclusief OG in centrum Schoorl

Verkocht

Omschrijving


VOLLEDIGE OMSCHRIJVING
Te koop: Op A – locatie gelegen IJssalon inclusief onroerend goed in het centrum van het toeristische Schoorl.

DE KLEINE IJSBEER
De ijssalon is gesitueerd in een kiosk in het gezellige dorpscentrum van Schoorl en gelegen aan een drukke winkelstraat nabij "De Klimduin”. De exploitatie en het onroerend goed worden te koop aangeboden. De ijssalon is sinds 1986 een gerenommeerd bedrijf en een begrip in Schoorl en omgeving. De vaste klanten en vele toeristen genieten volop van eerste klas ijs. “De Kleine IJsbeer” is van april t/m oktober geopend. Het is mogelijk het hele jaar open te zijn. 

Tijdens de zomermaanden juli en augustus vindt er op dinsdagavond in Schoorl de avondbraderie plaats. Een gezellige markt van 17.00 tot 21.30 uur met een grote verscheidenheid aan kramen waar mensen vanuit de wijde omgeving naar toe komen. In de weekenden en in de vakantieperioden is Schoorl zeer druk bezocht. 

LOCATIE / LIGGING
De kiosk is gelegen in het gezellige dorpscentrum van Schoorl. Schoorl is een toeristische trekpleister in de gemeente Bergen in Noord Holland. Schoorl ligt aan een uitgestrekt duin en bosrijk gebied en op steenworp afstand van de kust. In de nabije omgeving van de kiosk is ruim voldoende parkeergelegenheid.

“De klimduin” een zeer bekende trekpleister, deze ligt in het centrum van Schoorl en is met een hoogte van 51 meter een attractie om te beklimmen. “De klimduin” ligt op loopafstand van de kiosk.

BESTEMMING
Op dit moment beschikt de locatie over categorie centrum horeca 2. De bestemming laat meer horeca exploitatie mogelijkheden toe dan ijssalon. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

OPENINGSTIJDEN
De ijssalon is geopend van april t/m oktober. In het voor- en naseizoen geopend van 12.00 uur tot 20.00 uur. In het hoogseizoen van 11.00 uur tot 21.30 uur. De koper kan besluiten het gehele jaar open te zijn.

SAMENVATTING 
• Vraagprijs O/G en G/I: Op aanvraag
• Bedrijfsoppervlak: ca. 25 m2 
• Overname: in overleg
• Omzet indicatie: Op aanvraag

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op  het nummer 0226-343220 of per email op info@ambivast.nl

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Beleggingspand
Status Verkocht
Adres Paardenmarkt 30
Postcode 1871 CW
Plaats Schoorl
Objectcode 1278
Provincie Noord-Holland

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.