Verkocht

Wageweg 16 - 17

Alkmaar, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verkocht: Monumentaal pand op zichtlocatie aan binnenring van Alkmaar

Verkocht

Omschrijving


VOLLEDIGE OMSCHRIJVING
Te koop: Fraai monumentaal pand op super zichtlocatie aan de binnenring van Alkmaar, bestaande uit een garage/werkplaats (in een voormalig pakhuis) met woonruimten. Ideaal te ontwikkelen naar B & B, kleinschalig hotel, woningen of studenten huisvesting. 

WAGEWEG 16 – 17
Momenteel is Wageweg 16 – 17 op de begane grond in gebruik als autogarage / bedrijfsruimte met een gedeelte kantoor. Dit gedeelte heeft een oppervlakte van ca. 190m2 en is momenteel in eigen gebruik door de pandeigenaar. 

Op de eerste en tweede verdieping zijn 4 kamers/studio’s met uitzicht op het Victoriepark en 2 grotere zelfstandige appartementen. De kamers hebben oppervlaktes van ca. 30, 42, 45 en 50m2 per kamer en zijn in het verleden gebruikt als Bed & Breakfast. Tevens is er een ruim balkon en zijn er diverse (dak)terrassen. 

Appartement 1 (Wageweg 16) heeft een oppervlakte van ca. 60m2 met inpandige patio en veel daglicht, extra berging en uitzicht over het Victoriepark. Appartement 2 (Wageweg 16a) heeft een oppervlakte van ca. 70m2 met balkon en zicht over de stad en Noordhollands Kanaal. In het pand bevinden zich geen dragende muren (houtskeletbouw), daardoor is het pand eenvoudig op een andere manier in te delen.

De weergegeven oppervlakten zijn nog onder voorbehoud van nameting, hiervoor heeft verkoper reeds opdracht gegeven voor een NEN2580 meting, welke op aanvraag aan kandidaten beschikbaar kan worden gesteld.

HERONTWIKKELING / WONEN & WERKEN
Het object leent zich uitstekend voor herontwikkeling (in het verleden heeft verkoper tevens tekeningen gemaakt voor realisatie van zelfstandige woningen, studentenhuisvesting, hotel (middels bestemmingswijziging) of combinatie van wonen en werken). Neemt u contact op met de gemeente voor informatie over de mogelijkheden voor gebruik en/of herontwikkeling.

KADASTRALE OMSCHRIJVING OBJECTEN
Het bedrijfspand met bovengelegen appartement met steeg, onder- en bijgelegen grond en verdere toebehoren staande en gelegen aan Wageweg 16 en 16a, 1811 MK Alkmaar, kadastraal bekend gemeente Alkmaar sectie B nummer 5376, groot vierennegentig centiare;
Het pakhuis met ondergrond en erf en verdere toebehoren staande en gelegen aan Wageweg 5 en 17, 1811 MK Alkmaar, kadastraal bekend gemeente Alkmaar sectie B nummer 5373.

Hoewel het pakhuis en witte gebouw afzonderlijk kadastraal bekend zijn betreft de BG van beide panden één adres, namelijk Wageweg 17.

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Transformatie project
Status Verkocht
Adres Wageweg 16 - 17
Postcode 1811 MK
Plaats Alkmaar
Objectcode 1277
Provincie Noord-Holland

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.