Verkocht

Hemmerbuurt 76

Hem, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verkocht: Horecapand met bedrijfswoning op een perceel van 960 m2

Verkocht

Omschrijving


Horecapand met bedrijfswoning in het West-Friese Hem met een grondperceel van ca. 960 vierkante meter!
 
ONROEREND GOED
De woonruimte bestaat op de begane grond uit een woonkamer, keuken en toilet. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer met luxe bad en toilet en vloerverwarming aanwezig. De CV installatie is in 2017 nieuw geplaatst.
 
De bedrijfsruimte was vroeger in gebruik als café en is ca. 105 m2. De achtergelegen zaal wordt gebruikt als opslag  en bedraagt ca. 50 m2. Op het voorgelegen terras kunnen ca. 20 personen plaatsnemen. Het geheel is zeer geschikt om voort te zetten als café maar bijvoorbeeld ook als restaurant/eetcafé of zelfs een discotheek (zoals dit in het verleden was).
 
Naast de lichtere vormen van horeca is tevens andere  bedrijvigheid mogelijk zoals een praktijk voor (para)medische beroepen, kantoor- en/of opslagfunctie, reparatie-/verhuurbedrijf of een schoonheids- of kapsalon. Tevens kan het gehele object worden omgebouwd tot woonhuis en zijn er - in overleg met de gemeente - ook herontwikkelingsmogelijkheden naar meerdere woningen.
 
LOCATIE
Het geheel is gelegen aan een doorgaande weg in het centrum van Hem. De Hemmerbuurt is per juli 2019 geheel gereconstrueerd, waarbij een nieuw wegdek is  aangelegd. Tevens is de openbare verlichting verbeterd waarbij er menostalgische lantaarnpalen geplaatst zijn.
 
BESTEMMING
De bestemming voor deze locatie is Horeca en wonen lint 1 of 2. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.
 
DETAILS
•           Overname: in overleg
•           Bedrijfsoppervlakte: ca. 195 m2
•           Woonoppervlakte: ca. 135 m2
•           Perceeloppervlakte: 960 m2
 
 
Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op  het nummer 0226-343220 of per email op info@ambivast.nl

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type (her)Ontwikkeling
Alternatief gebruik
Woonhuis
Status Verkocht
Adres Hemmerbuurt 76
Postcode 1607 CL
Plaats Hem
Objectcode 1274
Provincie Noord-Holland

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.