Verkocht

Scheldestraat 16

Alkmaar, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verkocht: Te koop bedrijfspand in Alkmaar

Verkocht

Omschrijving


Te koop aangeboden bij Ambivast: Bedrijfspand op bedrijventerrein in Alkmaar (Oudorp).

HET BEDRIJFSPAND
Het pand bestaat uit een op de begane grond gelegen bedrijfsruimte van 210 m2 BVO, bestaande uit een hal met toilet, kantoorruimte, keuken/ kantine. De begane grond is thans verhuurd en in gebruik als praktijkruimte voor fysiotherapie/ behandelingsruimte (paramedisch). De entree voorziet aan straatzijde in een heldere daglichtinval door een groot glaspaneel. De gehele benedenverdieping is in najaar 2015 volledig gerenoveerd met nieuwe vloeren, wanden, installaties en schilderwerk. 

De eerste verdieping bestaat uit circa 123 m2 BVO kantoorruimte, ingericht met gang, toilet en spreekkamers. De verdieping kan ook als bedrijfswoning worden gebruikt, waardoor de mogelijkheid wordt gecreëerd tot wonen en werken dichtbij de binnenstad van Alkmaar.

Het pand heeft de volgende voorzieningen: uitgebreide elektrische installatie, plintgoten voor dataverkeer, gasgestookte HR cv-installatie met radiatoren en vloerverwarming, luxe entree met gepolijste granieten vloeren op begane grond en verdieping, mechanische ventilatie, elektrische beveiligingsinstallatie, rookmelders, buitenverlichting in de dak overstekken, airconditioning installatie op zowel begane grond als etage.

Rondom het pand is een passende solide sierbestrating aanwezig in combinatie met een onderhoudsarme maar sierlijke volwassen beplanting. 

PARKEREN EN (OPENBAAR) VERVOER
Parkeren is mogelijk op eigen terrein. NS station op 2.000 m tot 3.000 m, de afrit naar de snelweg ligt op 4.000 m tot 5.000 m. 

LOCATIE
Het pand is gelegen op bedrijventerrein Oudorp, op een zeer goede zichtlocatie vanaf  provinciale weg N242 naar Alkmaar centrum. Het gebouw is zeer centraal gelegen op enkele minuten fietsen van de binnenstad. Winkels en scholen liggen op 500 m tot 1.000 m afstand.

BESTEMMING
De bestemming op deze locatie is Gemengd-4 met aanduiding Bedrijfswoning. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

DETAILS
•    Vraagprijs: Op aanvraag
•    Huursituatie: gedeeltelijk verhuurd
•    Huuropbrengst per jaar: Op aanvraag
•    Overname: in overleg 
•    Bedrijfsoppervlakte: ca. 333 m2 

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Kantoorruimte
Status Verkocht
Adres Scheldestraat 16
Postcode 1823 WB
Plaats Alkmaar
Objectcode 1259
Provincie Noord-Holland

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.