Verhuurd

Plein 1945 8

Petten, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verhuurd: Te koop: Woonhuis met 2 recreatiewoningen geschikt als pension of Bed and Breakfast

Verhuurd

Omschrijving


Nu te koop bij Ambivast: Twee recreatiewoningen en voorliggende hoekwoning in het centrum van Petten. Koopsom geheel: € 295.000,- k.k.

Algemeen

Deze drie objecten zijn op uitstekende locatie gelegen in het centrum van Petten, aan het gezellige Plein 1945. In de directe omgeving bevinden zich diverse horeca gelegenheden en direct naast deze locatie ( aan de overkant van de straat ) vindt u de lokale supermarkt.

Vanuit deze woningen kunt u binnen 2 minuten het prachtige duingebied betreden en prachtige wandelingen maken. De strandopgang van petten is tevens binnen loopafstand.

Gratis parkeren is mogelijk voor de deur en aan de overkant bevindt zich een bushalte.

Het woonhuis

De hoekwoning beschikt over 5 slaapkamers, waarvan één op de begane grond en vier op de eerste verdieping. Het woonhuis beschikt verder over een riante (eet)keuken en een ruime zolder op de tweede verdieping. Woonoppervlak ca. 150 m2.

Er zijn dankzij het toerisme in Petten en de “gemengde bestemming” in het huidige bestemmingsplan mogelijkheden voor het verhuren van enkele kamers en/of het exploiteren als pension.


Recreatiewoning A

De zelfstandige recreatiewoning A is direct achter het woonhuis gelegen en beschikt over een totaal woonoppervlak van circa 50 m2, waaronder een eigen badkamer met toilet, een CV/Wasruimte, twee slaapkamers en een woonkamer met open keuken.

De recreatiewoning beschikt over een eigen stukje buitenruimte/tuin.


Recreatiewoning B

De zelfstandige recreatiewoning B is direct achter recreatiewoning A gelegen en beschikt over een totaal woonoppervlak van circa 50 m2, waaronder een eigen badkamer met toilet, twee slaapkamers en een woonkamer met open keuken.

De recreatiewoning beschikt over een eigen oprit ( met parkeerplek voor één auto ), tuin voor de recreatiewoning en tuin/buitenruimte rondom de woning ( met omheining ) van in totaal circa 25 m2.


Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Hoekwoning
Status Verhuurd
Adres Plein 1945 8
Postcode 1755 NJ
Plaats Petten
Objectcode 1257
Provincie Noord-Holland

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.