Verkocht

Bovenweg 150

Sint Pancras, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verkocht: Vrijstaande woning met prachtige tuin in Sint Pancras!

Verkocht

Omschrijving


VERKOCHT bij Ambivast: Vrijstaande woning met prachtige tuin in het gezellig dorp Sint Pancras!

Stap binnen in deze sfeervolle woning in de dorpskern van Sint Pancras! Vanuit deze woning geniet u van alle rust en ruimte die u zich kan wensen, op een centrale locatie nabij alle faciliteiten van het dorp en op slechts 15 minuten fietsen vanaf het centrum van Alkmaar. Een absoluut pluspunt van deze woning is de enorme, groene en weelderige achtertuin van ca. 415 m2, gelegen op het westen!

Indeling begane grond
De entree van de woning bevindt zich aan de voorzijde. Na binnenkomst in de entreehal ervaart u direct de warme sfeer die in de volledige woning aanwezig is. Vanuit de hal is er toegang tot een drietal ruimtes: het toilet, de hobbykamer en de woonkamer. De hobbykamer beschikt over een lichtkoepel en is ook uiterst geschikt als eventuele extra slaapkamer. In combinatie met de op de begane grond gelegen badkamer, maakt dit gelijkvloers wonen mogelijk. 

Woonkamer
De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en heeft door de aanwezigheid van een openhaard een sfeervolle ambiance. De buiten-muren van de woonkamer en eetkamer zijn aan de binnenzijde geleemstuct met warmte-wanden, wat een comfortabele en duurzame manier van verwarming is. Het leemstuc geeft de woonruime een karakteristieke uitstraling en maximaliseert het wooncomfort door vocht-regulering en isolatie.

Riante eetkamer met (half) open keuken
Als u doorloopt naar de achterzijde van de woning treft u hier de eetkamer met openslaande deuren die toegang geven tot de prachtige tuin. Grenzend aan de eetkamer bevindt zich de halfopen keuken met 4-pits gasfornuis, vaatwasser en combi-magnetron. Terwijl u aan het koken bent geniet u hier dankzij de grote raampartijen van het prachtige uitzicht op de tuin. Vanuit de keuken bereikt u vervolgens de hal met achteringang, berg-ruimte en de badkamer. De badkamer is netjes afgewerkt en voorzien van een bad, douchecabine en wastafel.

De tuin
De tuin bevindt zich op het westen en biedt nagenoeg de gehele dag zon. De groene en weelderige tuin is goed onderhouden en heeft meerdere zitplekken om heerlijk te ontspannen. Er is een eigen bronpomp aanwezig waarmee de tuin beregend kan worden. Tevens is er een ruime garage (24 m2) met elektrische garagedeur aanwezig. De tuin beschikt over een poort aan de zijkant, waar tevens op eigen grond twee auto's geparkeerd kunnen worden.

De eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevindt zich aan de achterzijde een slaapkamer met schuine wanden. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een grote werkkamer met inloopkast. Deze ruimte kan naar eigen wens ook uitstekend als tweede slaapkamer dienen. Tot slot is er nog een bergruimte en een tweede toilet. 

Staat van onderhoud
De woning is goed onderhouden en is vrijwel overal voorzien van dubbelglas en heeft een zadeldak en gestucte buitenmuren. Bepaalde elementen, zoals de keuken, zijn gedateerd maar wel in nette en goede staat. 

Liever meer woonoppervlak?
Het plaatsen van dakkapellen en/of aanpassing van de kap kan een enorme winst aan ruimte mogelijk maken!

Locatie/ligging
De woning ligt aan de Bovenweg in Sint Pancras, wat de hoofdweg is die door het hele dorp loopt. Aan deze weg bevinden zich diverse faciliteiten zoals de supermarkt, diverse winkels, kapsalons, een cafetaria en een café. Het is slechts 5 tot 10 minuten fietsen naar treinstation Alkmaar Noord en 15 minuten naar het centrum van Alkmaar.

 

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Vrijstaande woning
Status Verkocht
Energielabel E
Adres Bovenweg 150
Postcode 1834 CJ
Plaats Sint Pancras
Objectcode 1592
Provincie Noord-Holland
Parkeren op eigen terrein Ja, parkeren op eigen terrein
Tuin aanwezig Ja, tuin aanwezig
Aan het water Nee, niet aan het water

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.