Verkocht

Herenstraat 12

Den Hoorn, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verkocht: VERKOCHT: driesterren hotel met woning, restaurant en bar in Den Hoorn (Texel)

Verkocht

Omschrijving


VERKOCHT: driesterren hotel met woning, restaurant en bar Loodsmans Welvaren in het hartje van Den Hoorn (Texel). Het gaat hier om koop van het onroerend goed incl. de onderneming.

HET HOTEL
Hotel B&B Loodsmans Welvaren Texel is een voormalige herberg van meer dan tweehonderd jaar oud. Het biedt naast 13 kamers een gezellige lounge en een uitgebreid ontbijtbuffet. De gasten van Hotel Texel Loodsmans kunnen gratis gebruik maken van de parkeergelegenheid op eigen terrein. Het hotel biedt tweepersoonskamers met een badkamer voorzien van bad en/of douche en toilet, flatscreen televisie en koffie- en theefaciliteiten. Daarnaast zijn de in 2018 volledig gerenoveerde ruime comfort kamers voorzien van een extra ruime zithoek met direct toegang tot het terras die zich in de achtertuin bevindt. De overige kamers zijn in 2020 geheel opgeknapt. Alle kamers zijn gedecoreerd met 17e eeuwse scheepstaferelen. In totaal zijn 34 slaapplaatsen toegestaan dus uitbreiding is nog mogelijk.

DE WONING
De bovenwoning bestaat uit drie slaapkamers, twee badkamers, een keuken en ruime woonkamer. De bovenwoning is via een eigen opgang bereikbaar en beschikt tevens over een dakterras. Indien gewenst is deze woning bij het hotel te betrekken waardoor er circa 3 extra kamers beschikbaar komen. 

LOCATIE / LIGGING
Het hotel ligt in het pittoreske dorpje Den Hoorn aan de zuidelijke kant van Texel, vlak naast de mooie oudste kerk van Texel uit 1604. De bossen, duinen en het strand zijn dichtbij, waarmee het hotel uitermate geschikt is voor een kennismaking met Texel. Met het openbaar vervoer is Hotel B&B Texel Loodsmans welvaren eenvoudig te bereiken. De veerhaven ligt op slechts 10 minuten rijden van het hotel. Duinen en strand zijn binnen enkele minuten te bereiken voor een mooie fietstocht of een heerlijke strandwandeling.

BESTEMMING
Op dit moment beschikt de locatie over bestemming Recreatie met horecacategorie 2. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

OPENINGSTIJDEN
Koper mag zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Texel valt.

 

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Bed & Breakfast
Status Verkocht
Adres Herenstraat 12
Postcode 1797 AH
Plaats Den Hoorn
Objectcode 1286
Provincie Noord-Holland

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.