Trintelhaven 1

Lelystad, Flevoland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te koop: Horecapaviljoen op unieke locatie in Lelystad

Omschrijving


Te koop aangeboden bij Ambivast: horecapaviljoen op een unieke locatie halverwege de Markerwaarddijk tussen Enkhuizen en Lelystad.

DE ONDERNEMING
De onderneming heeft een totale oppervlakte van ca. 180 m2. Er zijn  binnen ca. 50 zitplaatsen aanwezig en in de aangrenzende serre nog eens 8 zitplaatsen. Er is een apart heren- en damestoilet met voorportaal, een ruime nette keuken en een magazijn met naastgelegen werkruimte.

Het geheel ademt een warme, huiselijke sfeer en voert momenteel een bescheiden maar smakelijke kaart. 

Op het ruime (126 m2) en zonnige terras kunnen ca. 70 personen plaatsnemen, vanwaar men prachtig uitzicht heeft over het water van de binnenhaven. Er is tevens een groot recreatiestrand aanwezig. 

Er zijn geen ondergrondse verbindingen met elektriciteit en gas. De onderneming is derhalve geheel zelfvoorzienend: elke dag wordt ca. 1.000 liter vers drinkwater meegenomen. Een 35 kVA dieselgenerator zorgt voor elektriciteit en het gas voor het fornuis en de ovens komt uit een 5000 liter propaantank. 

LOCATIE
De onderneming is gelegen aan een doorgaande weg met fietspad halverwege de dijk van Enkhuizen naar Lelystad en is door de ligging aan de zgn. Trintelhaven uniek te noemen. Trintelhaven functioneert als tussenstop voor recreatief weg- en vaarverkeer. Naast werkhaven is het in de zomermaanden ook een recreatiehaven. 

BESTEMMING
Op deze locatie is beheersverordening IJsselmeer-Markermeer-Oostvaardersplassen van toepassing. Onder voorbehoud goedkeuring gemeente is op deze locatie horeca mogelijk binnen de bestaande horecacategorie. Neemt u contact op met de gemeente voor de mogelijkheden op deze locatie.

OPENINGSTIJDEN
De onderneming is momenteel van april t/m september dagelijks geopend van 10.00 tot 14.00 uur. Koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Lelystad valt.

DETAILS
• Vraagprijs horecapaviljoen incl. G/I: € 450.000,-
• Overname: in overleg 
• Bedrijfsoppervlakte: ca. 180 m2 

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.
 

Details


Type Horecapand
Alternatief gebruik
(her)Ontwikkeling,  Gemengd gebruik (wonen & werken),  Transformatie project
Vraagprijs pand € 450.000,-
Status Te koop
Totaal bedrijfsoppervlakte 180 m2
Woonopervlakte Onbekend
Adres Trintelhaven 1
Postcode 8242PZ
Plaats Lelystad
Objectcode 1272
Provincie Flevoland

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.