Vacature: Administratief & Juridisch medewerker Vastgoedbeheer (M/V)

Hallo, mijn naam is Nick Zuurbier, eigenaar van Ambivast. Met een 7 koppig team zijn wij druk doende in de vastgoedwereld en ik ben op zoek naar nummer 8, een administratieve topper met juridisch inzicht. Iemand die samen met mij en twee collega’s onze beheertak gaat draaien en waarborgt dat onze relaties succesvol kunnen (blijven) beleggen in vastgoed!

Misschien is ons vastgoedwereldje ook wat voor jou?!

Ons vastgoedwereldje
Je zult voornamelijk gaan werken voor Ambivast maar waar dit zo uitkomt ook ter ondersteuning van het team van Van Alkemare Horecamakelaardij. Onze organisatie bestaat namelijk uit twee bedrijven:

Ambivast
Ambivast helpt ambitieuze mensen bij al hun ambities in vastgoed. Aankoop, verkoop, verhuur, beheer en begeleiding. We doen het allemaal. Een full-service dienstverlener die de opdrachtgever volledig ontzorgt. Ben je benieuwd naar ons team van Ambivast en onze visie? Klik hier.

Van Alkemare Horecamakelaardij
Van Alkemare is een familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar bestaat. Wij zijn gespecialiseerd in de aankoop, verkoop, verhuur en taxatie van horecabedrijven en horecapanden. Ben je benieuwd naar ons team van Van Alkemare en onze visie? Klik hier.

En deze oproep geeft het al een beetje aan, ons wereldje is een klein wereldje met een persoonlijke sfeer. Hier kennen we elkaar goed. Onze opdrachtgevers, onze huurders en onze collega’s. We luisteren naar elkaar en we doen het samen. We werken aan elkaars succes. Vandaar ook dit persoonlijke bericht. Misschien voldoet deze oproep niet aan alle richtlijnen voor een succesvolle vacaturetekst, maar het komt wel rechtstreeks van mij als eigenaar en ik meen ieder woord. En ik had er gewoon even zin in het zo te doen.

Mijn collega’s en ik komen hier namelijk allemaal om te doen waar we goed in zijn, maar wel op een manier die we leuk vinden. En soms is dat een persoonlijke oproep schrijven aan hopelijk de volgende collega in ons team. Misschien ben jij dat wel. Of misschien ook niet. Zo gaan die dingen. Ik heb het nu in ieder geval weer gedaan op mijn eigen manier. Hoe leuk is dat. Die vrijheid gun ik mezelf, maar ook ieder ander. Iedereen krijgt hier zoveel mogelijk vrijheid en draagt uiteraard ook zijn/haar eigen verantwoordelijkheid.

Maar heel eerlijk, ik merk dat we ondanks 7 enthousiaste mensen met moeite genoeg aandacht kunnen schenken aan bepaalde werkzaamheden in onze beheertak. Eigenlijk wil ik (als bedrijf) nóg beter zijn en voor mijn collega’s iets meer rust en focus creëren. Dus op dit moment zoeken we iemand erbij die verschrikkelijk goed is op administratief en juridisch gebied. Een “ouwe rot” in het vak met ervaring of juist een “jonge god(in)” die net uit de schoolbanken komt en carrière wil maken. Of iets daartussenin. Als je maar goed bent in wat je doet en hier komt om de beste versie van jezelf te zijn. Want we willen het hier allemaal zo goed mogelijk doen. Het liefst beter dan de rest. En dat moet je wel passen. Je komt hier verder niet alleen je administratieve en juridische werk uitvoeren. Je komt hier écht een relatie opbouwen met onze huurders en verhuurders (vastgoedbeleggers) en uiteraard ook met je collega’s. Je komt ze bijstaan met jouw expertise en bouwt samen aan elkaars succes. Dat is onze gezamenlijke missie.

Laat mij tijdens een bak koffie maar even weten wat jij nodig hebt om dat te doen. Maar stuur me eerst een mail met jouw sollicitatie, naar info@ambivast.nl. Wellicht tot ziens!

Vriendelijke groet,

Nick Zuurbier
Eigenaar / directeur Van Alkemare & Ambivast

Ps: Acquisitie wordt niet gewaardeerd.
Ps: Toch graag nog een overzicht met wat details over deze functie? Zie onderstaand:

Jouw taken en verantwoordelijkheden binnen beheer en makelaardij:
 
 • Het eerste aanspreekpunt van de klant, opdrachtgever, huurder of verhuurder;
 • Aannemen en beoordelen van serviceverzoeken (huurzaken en reparatieverzoeken) in samenwerking met onze technische beheerder;
 • Verwerken van huurverlengingen en opzeggingen;
 • Up to date houden van systemen;
 • Administratieve/boekhoudkundige werkzaamheden (indexeringen, afrekeningen, debiteuren, crediteuren, bankzaken);
 • Agendabeheer voor de makelaars, plannen van bezichtigingen, voorbereiden verkoopgesprekken, beheren dossiers, etc;
 • Opmaken en controleren van huurcontracten (bedrijfsruimten en woningen).
Wat verwachten we van je?
 
 • Je hebt plezier met cijfers, kunt goed rekenen en op gevorderd niveau boekhouden.
 • Bij voorkeur minimaal 1 tot 3 jaar ervaring administratieve en/of juridische functie of een afgeronde passende opleiding;
 • Je bent nauwkeurig, accuraat en beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Bij voorkeur woonachtig in omgeving van ons kantoor (Alkmaar, Dijk en Waard en omstreken);
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je hebt affiniteit met huurrecht en kunt goed sluitende huurcontracten opstellen, maar deze ook in begrijpelijke taal formuleren en goed uitleggen aan huurder(s) en verhuurder(s).
 • Je hebt goed voortschrijdend inzicht en analytisch vermogen in het bepalen van de risico’s en belangen van verschillende partijen en weet hier strategisch slim mee om te gaan in jouw intermediaire rol tussen huurder(s) en verhuurder(s).
 • HBO werk- en denkniveau. Vakgericht diploma op zak is top! Maar niet verplicht. Talent, deskundigheid, inzet en passie wel.
Wat bieden wij?
 
 • Een leuk team met veelzijdige mensen van jong tot minder jong.
 • Een vlakke organisatie met korte lijntjes, vrijheid, verantwoordelijkheid en duidelijke communicatie.
 • Een veelzijdig bedrijf wat continu in ontwikkeling is.
 • Een afwisselende baan voor 24 tot 40 uur per week (afhankelijk van jouw voorkeuren);
 • (deels) Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.
 • Markconform salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring;
Naar nieuwsoverzicht Volgende

Ander nieuws

Vrolikstraat 284-1 in Amsterdam verkocht!

Onlangs kocht Sebastiaan Soeters een woonboot op een prachtige locatie in Amsterdam aan via...

Vacature: makelaar/vastgoedbeheerder (m/v)

Vacature: makelaar/vastgoedbeheerder (m/v) Heb jij een brede interesse in vastgoed en denk...

Café De Volharding wordt appartementencomplex!

Café De Volharding wordt omgetoverd tot een appartementencomplex.  John Kos was 15 jaar...

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Vastgoedpartner Nick Zuurbier

Uw vastgoedpartner:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-317880

Of vul ons contactformulier in

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.