Vacature: makelaar/vastgoedbeheerder (m/v)

Vacature: makelaar/vastgoedbeheerder (m/v)

Heb jij een brede interesse in vastgoed en denk jij in staat te zijn een plezierige, professionele en duurzame relatie te kunnen onderhouden met de particuliere beleggers en ondernemers waarvoor wij werken? Vind jij het prachtig onze opdrachtgevers te helpen maximaal succes in vastgoed te behalen en daar zelf ook enorm veel van te leren? Dan is deze vacature een kans voor jou!

Wie wij zijn
Ambivast is opgericht in 2021 en een snelgroeiende organisatie gespecialiseerd in aankoop, verkoop, huur, verhuur en het beheer van vastgoed. Wij houden van creativiteit en komen daardoor in aanraking met de meest uiteenlopende vastgoedobjecten. Van reguliere woning tot woonboten in Amsterdam. Van kavels waar gebouwd kan worden tot transformatieprojecten midden in de stad. Wij zijn een full service kantoor en staan kleine tot grote particuliere beleggers bij in het investeren in vastgoed. Wil je bezig zijn met veel verschillende facetten in vastgoed? Zoek je een ambitieuze werkomgeving met groeikansen? Hou je van een nuchtere Noord Hollandse organisatie met korte lijntjes? Dan ben jij bij ons op de goede plek. Meer informatie over ons bedrijf en activiteiten zijn te vinden op www.Ambivast.nl.

Ons werkgebied is voornamelijk Noord Holland, met enkele “uitstapjes” in de rest van het land.

Functie omschrijving 
Wij bieden een uitdagende baan waarbij je in aanraking komt met veel verschillende vastgoed objecten. Het betreft een functie met veel zelfstandigheid en werkzaamheden zowel op kantoor als buiten de deur. Jij bent hier een sparringpartner voor ondernemers in vastgoed. Het betreft voornamelijk de volgende werkzaamheden:
 
 • Jij bent contactpersoon voor jouw opdrachtgevers en de huurders.
   
 • Jij doet inspecties van de panden en coördineert onderhoud, reparaties en verbouwingen.
   
 • Jij verhuurt of verkoopt de panden als jouw opdrachtgever dit wenst, eventueel in samenwerking met een van onze andere makelaars. 
   
 • Jij doet samen met onze administratieve medewerkers administratie werkzaamheden voor de beheerportefeuille.
   
 • Jij bezoekt namens opdrachtgevers VVE vergaderingen en dergelijke.
   
 • Jij kijkt in de portefeuille zelf én “buiten” in de markt naar kansen voor jouw opdrachtgevers en bouwt samen met hen aan het verbeteren en vergroten van hun vastgoedportefeuille.
   
 • Jij onderhoudt een goede relatie met jouw opdrachtgevers en huurders en zorgt dat ze tevreden blijven.
   
Functie eisen
Het is belangrijk dat:
 
 • Je in staat bent een goede band te onderhouden met zowel onze opdrachtgevers, als diens huurders. Je weet mensen aan je te binden, vertrouwen te winnen en bent dat vertrouwen ook echt waardig.
   
 • Je beschikt over strategisch inzicht, mensenkennis en vakkennis. Alle benodigdheden om onze opdrachtgevers serieus goed bij te staan. Denk je dit alles te hebben maar vakkennis te missen? Neem dan alsnog contact met ons op, zodat we kunnen kijken of we met een leertraject jouw kennis op niveau kunnen krijgen. Wij geven de voorkeur aan mensen met een KRMT of RMT diploma, maar staan ook open voor toppers in opleiding of enthousiaste autodidacten.
   
 • Je sterk in je schoenen staat, kansen ziet, initiatieven neemt en je niet zo snel gek laten maken. In feite staat het financiele vermogen van onze opdrachtgevers deels tot jouw beschikking en is het jouw taak op verantwoordelijke wijze hiermee hun portefeuille te optimaliseren en de juiste nieuwe kansen in vastgoed te grijpen. Integriteit en betrouwbaar handelen zijn daarbij essentieel.
   
 • Je grondig, secuur en onderbouwd te werk gaat. Je kijkt altijd eerst naar wat de feiten zeggen en voegt daar jouw persoonlijke gevoel en strategisch advies aan toe. Opdrachtgevers hoeven alleen nog maar ja of nee te zeggen en kunnen geheel op jou bouwen.

We geven de voorkeur aan iemand uit de regio Alkmaar en omstreken, maar in ieder geval uit Noord Holland. 

Interesse? Neem dan contact met ons op door jouw CV en motivatie te mailen naar info@ambivast.nl.
Vorige Naar nieuwsoverzicht Volgende

Ander nieuws

Café De Volharding wordt appartementencomplex!

Café De Volharding wordt omgetoverd tot een appartementencomplex.  John Kos was 15 jaar...

Nieuwe appartementen aan de Dorpsstraat in Noord-Scharwoude

Na fietsenwinkel en meubelzaak te zijn geweest, komen er nu 4 prachtige appartementen aan de...

Gezocht: Een horecaruimte in een middelgrote tot grote stad

Voor een relatie zijn wij op zoek naar een horecaruimte in een middelgrote tot grote stad (casco...

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Vastgoedpartner Nick Zuurbier

Uw vastgoedpartner:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-317880

Of vul ons contactformulier in

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.