Kerkweg 9a chalet 310

Hensbroek, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te koop: Recreatiewoning (beleggingsobject) op vakantiepark in Hensbroek

Omschrijving


Te koop bij Ambivast: Vrijstaande recreatiewoning als beleggingsobject, gelegen op een ruime kavel van ca. 177 m2, (volledig eigendom).

Deze goed onderhouden recreatiewoning heeft een woonoppervlakte van ca. 40 m2, 3 slaapkamers, een badkamer met toilet en nog eens een tweede afzonderlijk toilet. De recreatiewoning is onderhoudsarm volledig van kunststof (zowel kunststof kozijnen als kunststof betimmering), goed geisoleerd, met dubbel glas. Deze reacreatiewoning mag alleen gebruikt worden voor recreatieve bewoning, permanente bewoning is niet toegestaan en inschrijving in GBA hierdoor niet mogelijk. 
Er is voldoende parkeergelegenheid nabij het chalet. 

Indeling chalet
Entree/hal, badkamer met toilet, separaat toilet,  slaapkamers, keuken en woonkamer.

Via de voordeur stapt u binnen in de half open keuken met 4 pits gasfornuis, een tafelmodel koelkast en inbouw afzuigkap.  De ruime woonkamer is voorzien van een airco installatie welke in de zomer voor heerlijke verkoeling zorgt en in de winter het chalet elektrisch kan verwarmen als extra op de aanwezige centrale verwarming. De woonkamer is voorzien van openslaande deuren welke toegang geven tot het zonnige terras. De woonkamer is heerlijk licht mede door de veel raampartijen die de woonkamer rijk is.

De zonnige ruime tuin is voorzien van een houten terras alsmede sierbestrating. In de tuin is een aparte berging aanwezig voor het stallen van fietsen. Ook heeft deze berging een aansluiting voor een wasmachine en/of droger.

Chaletpark Holiday
Het vakantiepark is gelegen in Hensbroek, een klein dorpje nabij Obdam in het mooie Noord-Holland. Het park is direct gelegen aan het meer De Leijen, tijdens warme zomerdagen kunt u heerlijk vertoeven op het mooie strand maar er wordt ook volop gevist en gewandeld langs het strand. 

Het park biedt verschillende gelegenheden voor vertier zo is er een pannaveldje maar ook een speeltuin met leuke speeltoestellen.

Parkkosten
De maandelijkse parkkosten bedragen ca. € 150,- per maand, dit betreft een voorschot en dit voorschot is inclusief het voorschot voor gas, water en elektra verbruik en vastrecht. Deze kosten worden jaarlijks afgerekend aan de hand van de meterstanden en de werkelijke kosten.
In de parkkosten zijn niet inbegrepen de kosten voor de heffingen door lokale overheden en hoogheemraadschap e.d. (prijswijzigingen voorbehouden)

Kosten gas, water en elektra 
Vastrecht elektra € 71,88 per jaar, € 0,50 per kwh
Vastrecht gas € 71,88 per jaar (m3 per kwartaalgemiddelde)
Vastrecht water € 71,88 per jaar, € 2,65 per m3
Prijspeil 2022 (wordt jaarlijks aangepast) 

Kosten slagboompas
Er wordt € 75,- borg gevraagd voor het gebruik van de slagboompas.

Details
Vraagprijs recreatiewoning:    € 99.500,- k.k.  (in verhuurde staat)
                                               
Oppervlakte kavel: 310           ca. 177 m2
Woonoppervlakte:                   ca. 40 m2
Parklasten:                              € 1800,- per jaar  (prijspeil 2022)
Huuropbrengst:                       € 16200,- per jaar     (excl. sk)
Informatie huurcontract:          tijdelijk
Overname datum:                   in overleg

Let op! hypotheekmogelijkheden voor recreatiewoningen zijn zeer beperkt, vraag eerst naar de mogelijkheden bij uw hypotheekadviseur voordat u komt bezichtigen.

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging neem s.v.p. contact met ons op voor het maken van een afspraak.

 

Details


Type Recreatiewoning (cottage of chalet)
Vraagprijs pand € 99.500,- K.K.
Status Te koop
Woonoppervlakte 40 m2
Adres Kerkweg 9a chalet 310
Postcode 1711 RR
Plaats Hensbroek
Objectcode 1554
Provincie Noord-Holland

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.