Gedempte Gracht 7

Schagen, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te huur: Veelzijdige casco bedrijfsruimte op A-locatie in het centrum van Schagen

Omschrijving


Te huur bij Ambivast: veelzijdige casco bedrijfsruimte op A-locatie in het centrum van Schagen!

De bedrijfsruimte
Voor deze bedrijfsruimte op fantastische locatie zijn wij op zoek naar een gedreven ondernemer! De bedrijfsruimte omvat een oppervlakte van ca. 65 m2. Het verkoopgedeelte bevindt zich aan de voorzijde en is ca. 25 m2 groot. De ruimte wordt casco opgeleverd en is geheel naar wens van de nieuwe huurder in te vullen naar het gewenste concept. De bedrijfsruimte is met de bestemming 'Centrum' geschikt als winkelruimte (detailhandel) of voor bezorg-/afhaalformules op het gebied van horeca.

Momenteel is de bedrijfsruimte ingericht als frietzaak met bezorg-/afhaalconcept. In het midden van het verkoopgedeelte is een bestellingsbalie met daarachter een bakwand. Via de hal aan de zijkant is ook de riante opslagruimte (ca. 20 m2) te bereiken. 
De hal biedt tevens toegang tot de bovenwoning. Deze wordt los te huur aangeboden en kan eventueel bijgehuurd worden, zolang deze nog niet verhuurd is. Klik hier naar informatie over de bovenwoning.

Locatie/Ligging 
De bedrijfsruimte ligt aan de Gedempte Gracht, de hoofdwinkelstraat van Schagen. In deze straat bevinden zich diverse winkels en horecagelegenheden, evenals winkelcentrum Makado, welke momenteel verbouwd en vernieuwd wordt. Om de hoek van de woning bevindt zich het gezellige horecaplein van Schagen, Markt. Parkeren  kan gratis op één van de nabij gelegen parkeerterreinen of in de straat (blauwe zone).

Openingstijden
Momenteel is de onderneming permanent gesloten. Daarvoor was de zaak geopend van woensdag t/m zondag van 13:00-20:00 uur. Koper mag diens openingstijden zelf bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van gemeente Schagen valt.

Details
- Huurprijs: € 1.450,- p/m excl. BTW (ingroeihuur, opklimmend naar de reguliere huurprijs € 1.750,-);
- Bedrijfsoppervlakte: ca. 65 m2;
- Beschikbaar: In overleg;
- Huurovereenkomst: ROZ winkelruimte 5+5 jaar;
- Waarborgsom: 3 maanden huur;
- Bovenwoning aanwezig: ja, wordt apart verhuurd (is niet inbegrepen).

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging en/of meer informatie, wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0226-317880.

Details


Type Horecapand
Alternatief gebruik
Winkelruimte
Huurprijs pand € 1.450,- Ingroeihuur
Status Te huur
Totaal bedrijfsoppervlakte 65 m2
Woonopervlakte Onbekend
Energielabel In behandeling / aangevraagd
Adres Gedempte Gracht 7
Postcode 1741 GA
Plaats Schagen
Objectcode 1464
Provincie Noord-Holland

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.