Verhuurd

Spanjaardstraat 24D

Alkmaar, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verhuurd: Twee kamer appartement ca. 55 m2 in het centrum van Alkmaar!

Verhuurd

Omschrijving


Welkom in Pakhuys de Volger! Wonen in een industrieel pakhuis; wie wil dat nu niet? Bovendien op een ongekende prachtige locatie in het oostelijk deel van het historische centrum van Alkmaar! U zit zo in de gezellige binnenstad en woont toch in een rustige woonwijk. 

VERHUUR OP INSCHRIJVING
Dit appartement wordt aangeboden middels een procedure verhuur per inschrijving. Dit betekent onder andere dat u enkel bezichtigingen en biedingen kunt uitbrengen via onze website, middels gebruik van de daarvoor bestemde online formulieren. U kunt uw voorstel indienen vanaf heden tot en met uiterlijk maandag 28 november 2022 om 15:00 uur.  

Er zijn in totaal vier appartementen in het complex te huur. Klik op onderstaande linkjes naar de andere drie appartementen.

Klik hier naar woonstudio 24a
Klik hier naar woonstudio met aparte slaapkamer 24b
Klik hier naar drie kamer appartement 24c met twee slaapkamers

Nieuwe vloer, keuken, badkamer, raambekleding 
De appartementen zijn afgewerkt met houten visgraat vloer, nieuwe badkamers, nieuwe keukens in rechte opstelling of hoekopstelling met combi-oven, vaatwasser, koelkast met vriesvak, inductie kookplaat en afzuiging. Ook voor raambekleding aan de voorzijde van het pand is gezorgd, zodat het geheel één mooie uitstraling blijft behouden. 

De historische voorgevel is zoveel mogelijk behouden gebleven met onder andere openslaande deuren. Deze is wel voorzien van nieuwe kozijnen en het voeg- en metselwerk is opgeknapt. Het complex heeft een centrale entreedeur ten behoeve van het trappenhuis. Grenzend aan het trappenhuis bevindt zich een gezamenlijke berging voor stalling van ca. 6 tot 8 fietsen. 

Er zijn nog plannen voor een 5e appartement / penthouse, waarvoor later nog vergunning zal worden aangevraagd. Hierover worden afspraken gemaakt in de huurovereenkomst. 

Historie van het pakhuis 
Dit karakteristieke pand heeft een rijk verleden: in de jaren 50 fungeerde het pand als pakhuis voor opslag van de bekende zuivelcoöperatie Campina. Tot voor kort werd het pand gebruikt als winkelruimte / kantoorruimte. In 2021 is het pand gekocht door onze opdrachtgever, die het heeft getransformeerd naar 4 appartementen. Dit met behoud van alle historische details, zoals de stalen balken, takelinstallatie, de houten balken en de openslaande deuren van het pakhuis. 

Ingangsdatum huur 
Naar verwachting kan er vanaf 01 december 2022 opgeleverd worden. 

Omschrijving van één van de appartementen: 

APPARTEMENT 24 D
Dit twee-kamer appartement is huisnr. 24d en bevindt zich op de 1e etage van het complex. Het is ca. 55 m2 groot. 

INDELING APPARTEMENT
Gezamenlijk entree/hal, met gezamenlijke berging, trap naar boven, lichte woonkamer met openslaande deuren met frans balkon, open keuken voorzien van hoogwaardig inbouwapparatuur, berging met cv installatie en aansluiting wasmachine, aparte slaapkamer, nette badkamer met regen- en handdouche, toilet en wastafel. 

Dit appartement is voorzien van vloerverwarming over het gehele vloeroppervlakte van het appartement.

De slaapkamer is ruim te noemen ca. 22 m2. Deze is eventueel eenvoudig te splisen in twee slaapkamers door middel van het plaatsen van een tussenwand met deur. In dat geval zal dit door de oorspronkelijke aannemer gerealiseerd worden, waarbij u de keuze heeft om de kosten aan de aannemer te voldoen of maandelijks in de huurprijs.

De badkamer is netjes afgewerkt met lichte tegels en glas stuukwerk. Ook deze badkamer wordt opgeleverd met een Grohe regendouche met handdouche, een zwevend toilet, een wastafel met onderkast en een mooi grote spiegel met touchtip en verlichting.

DETAILS:
- Huurprijs appartement 24d: € 1.395,- p/mnd
- Waarborgsom één maand huur
- Oplevering: met nieuwe keuken, badkamer, vloerverwarming en houten visgraat vloer;
- Verwachte opleverdatum: 01 december 2022;
- Woonoppervlakte: 55,30 m2 (Nen2580 gemeten);
- Energielabel: A;
- Isolatie: HR++ glas, vloerisolatie met geluidsisolatie en 30 minuten brandwerend, muurisolatie;

Neemt u contact op met ons kantoor voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging op telefoonnummer 0226-317880/info@ambivast.nl.

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Appartement
Status Verhuurd
Energielabel A
Adres Spanjaardstraat 24D
Postcode 1811 MN
Plaats Alkmaar
Objectcode 1447
Provincie Noord-Holland
Bouwjaar 1953

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.