Ritsevoort 15

Alkmaar, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop & te huur: Heel pand (winkel + 2 verdiepingen) met een totale oppervlakte van ca. 157m2!

Omschrijving


Te koop en/of te huur bij Ambivast: Heel pand (winkel + 2 verdiepingen) met een totale oppervlakte van ca. 157m2! Er is reeds een vergunning afgegeven voor een riante bovenwoning (117 m2 woonoppervlak) en dit alles ligt in hartje centrum Alkmaar! Het is ook mogelijk het pand (deels) te gebruiken als kantoorruimte. Wilt u wonen en werken combineren? De winkel verhuren? Of alles verhuren (beleggingspand)? Dan is dit uw kans! Dit veelzijdige en karakteristieke pand gelegen aan de prachtige winkelstraat "De Ritsevoort" biedt enorm veel mogelijkheden!

Er wordt door verkoper ook gekeken naar de mogelijkheid voor 2 appartementen in plaats van één bovenwoning. Hierover is nog geen duidelijkheid. 

Begane grond - winkelruimte
De winkelruimte heeft momenteel een verhuurbaar vloeroppervlakte van ca. 35 tot 52,2 m2 (afhankelijk van keuzes in afbouw) en is geschikt voor verschillende vormen van detailhandel. Neemt u contact op met de gemeente voor de mogelijkheden van gebruik (zie ook bestemming in onze brochure).

Eerste etage - Maisonnette appartement
De woning is momenteel alleen via de winkel bereikbaar, maar er kan overeenkomstig beschikbare tekeningen een eigen opgang gerealiseerd worden. De bovenwoning is ruim te noemen met mooie hoge plafonds genoeg potentie voor het realiseren van een zelfstandig appartement over twee verdiepingen met bijvoorbeeld 2 of 3 slaapkamers, een woonkamer, een keuken, een badkamer met toilet. De totale woonoppervlakte is ca. 117 m2 (afhankelijk van keuzes in afbouw). In de huidige tekeningen van verkoper is de 1e verdieping momenteel ingedeeld in 4 ruimten. Deze etage heeft geen buitenruimte.

De 2e etage is geschikt voor een slaapkamer met fraai dakterras. U bent van harte welkom om eens de mogelijkheden te komen bekijken! 

Gas, elektra en watermeters
Momenteel beschikt het pand alleen over een gasmeter. De water- en elektrameter moeten door koper nog aangevraagd en geplaatst worden. Het pand is onlangs gesplitst van het pand aan de Baanstraat bevinden zich de water- en elektrameters. De kosten voor het realiseren van eigen meters en aansluitingen komen voor rekening van koper.

Het pand huren
Het is mogelijk om het gehele pand te huren. Dit betreft dan casco huur in de staat waarin het zich nu bevindt. Dit is interessant voor huurders die beneden hun winkel willen houden en boven willen wonen of de bovenruimte willen gebruiken als opslagruimte. 

Bereikbaarheid
Het pand is goed bereikbaar met openbaar vervoer, fiets en auto. Diverse uitvalswegen zoals de ringweg A9 zijn op 10 minuten rijafstand gelegen, het centraal station is 10 minuten fietsen. 

Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving van het pand zoals de Singelgarage (betaald parkeren) of via een parkeervergunning.

Staat van de onroerende zaak
De onroerende zaak zal aan koper in eigendom worden overgedragen "as is, where is", dat wil zeggen in de feitelijke en juridische staat waarin het zich ten tijde van de ondertekening van de koopakte bevindt, waarbij alle zichtbare en onzichtbare gebreken volledig voor rekening en risico van koper komen. Het geheel moet nog afgebouwd worden door koper.

Vereniging van Eigenaren
Er is een vereniging van eigenaren opgericht genaamd Vereniging van Eigenaars Ritsevoort 15/ Baanstraat 14 in Alkmaar. De vereniging van eigenaren bestaat uit 2 leden.

Samenvatting
- Vraagprijs: € 598.000,- k.k.
- Huurprijs: € 1965,- per maand excl. btw. (casco)
- Winkeloppervlakte: ca. 35 tot 52 m2 (afhankelijk van keuzes in afbouw).
- Woonoppervlakte: tot ca. 117 m2
 

Details


Type Gemengd gebruik (wonen & werken)
Alternatief gebruik
Investeren in vastgoed,  Transformatie project,  Winkelruimte,  Woonhuis
Vraagprijs pand € 598.000,- K.K.
Huurprijs pand € 1.965,- p/mnd excl. btw
Status Te Koop & te huur
Totaal bedrijfsoppervlakte 52 m2
Woonopervlakte 117 m2
Energielabel G
Adres Ritsevoort 15
Postcode 1811 DM
Plaats Alkmaar
Objectcode 1407
Provincie Noord-Holland
Bouwjaar 1925
Tuin aanwezig Nee, geen tuin aanwezig
Aan het water Nee, niet aan het water
Parkeren op eigen terrein Nee, niet parkeren op eigen terrein

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.