Winkelwaard 481

Alkmaar, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop & te huur: ca. 100 m2 BVO winkelruimte in Alkmaar

Omschrijving


Te huur en/of te koop bij Ambivast: aangeboden ca. 100 m2 BVO winkelruimte op de begane grond in een knus en kleinschalig buurtwinkelcentrum. Op goede locatie gelegen tegenover de Jumbo supermarkt in een woonwijk waar je nog de charme proeft van de jaren zeventig en het dorpse gevoel krijgt wanneer je in deze buurt winkelt. 

Het winkelcentrum is gelegen in woonwijk Huiswaard II met ruim voldoende gratis parkeergelegenheid aan de voorkant van het gebouw. Het complex bestaat uit winkelruimten op de begane grond en galerij appartementen erboven. Het complex is gebouwd in de jaren zeventig en het heeft een unieke bouwstijl. 

Er geldt een kwalitatieve verplichting ten goede van dit perceel omdat een deel van de passage van het winkelcentrum bij het pand is getrokken. Dit betreft een recht van eeuwigdurend gebruik.

De winkelruimte is op twee manieren bereikbaar, via de passage van het winkelcentrum of via de achterkant van het gebouw. Aan de achterkant zit een ingang direct gelegen aan het pleintje. Volgens de bestemming is op deze locatie wonen mogelijk, verkoper heeft deze mogelijkheid niet verder onderzocht maar het is wellicht voor kopers de moeite waard om hier nader onderzoek naar te doen en deze mogelijkheden verder te onderzoeken. Neemt u contact op met de gemeente voor de mogelijkheden van gebruik (zie ook de bestemming in onze brochure). 

Momenteel is de winkelruimte als sportschool verhuurd. De huurovereenkomst loopt tot 31 december 2022, met een optie tot verlenging tot mei 2023 (in overleg met huurder). De huidige huurder gaat een grotere locatie elders in Alkmaar huren en om deze reden komt de ruimte vrij. In het winkelcentrum zitten momenteel gevestigd een snackbar, een kapsalon, drogist en een Jumbo supermarkt.

Bezetting winkelcentrum
Er is op dit moment geen andere winkelruimte beschikbaar in het winkelcentrum. Wel staat het naastgelegen winkelruimte leeg, er is nog niet bekend wat de plannen zijn met deze leegstaande ruimte.

Bereikbaarheid
Het winkelcentrum is goed bereikbaar zowel per auto als per openbaar vervoer. Het is gelegen nabij het treinstation Alkmaar Noord en op steenworp afstand van de ringweg van Alkmaar.  

Vereniging van Eigenaren
Dit betreft een appartementsrecht, rechtgevende op uitsluitend het gebruik van de winkelruimte op de begane grond. Kadastraal bekend als Sectie L, nummer 725 appartementsrecht 11.

Er zijn drie Verenigingen van Eigenaars actief, de winkelruimte valt onder VvE Appartementseigenaars Winkelwaard Passage, gevestigd te Alkmaar. Dit betreft een actieve vereniging van eigenaren welke beheerd wordt door MVGM, meer informatie is op aanvraag verkrijgbaar.

Bijzonderheden
- De winkelruimte wordt casco opgeleverd inclusief pantry, toilet, CV, systeemplafond met systeemverlichting. 
- De winkelruimte heeft eigen meters voor gas, water en elektra.
- Er worden servicekosten gerekend voor de algemene kosten welke via de Vereniging van Eigenaren in rekening worden gebracht. Meer informatie is op aanvraag beschikbaar.
- Vrij parkeren voor het winkelcentrum.

Samenvatting
- Vraagprijs onroerend goed: € 189.500,- k.k.
- Huurprijs onroerend goed: € 1.470,- per maand excl. btw in combinatie met een huurcontract van 5 + 5 jaar.
- Zekerheidsstelling: een waarborgsom van drie maanden huur.
- Aanvaarding: in overleg nader overeen te komen.

Neemt u contact op voor meer informatie of een bezichtiging via ons nummer 0226-317880 of per mail naar info@ambivast.nl.

Details


Type Winkelruimte
Alternatief gebruik
Beleggingspand
Vraagprijs pand € 189.500,- K.K.
Huurprijs pand € 1.470,- p/mnd excl. btw
Status Te Koop & te huur
Totaal bedrijfsoppervlakte 100 m2
Woonopervlakte Onbekend
Energielabel C
Adres Winkelwaard 481
Postcode 1824HX
Plaats Alkmaar
Objectcode 1406
Provincie Noord-Holland

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.