Laat 112 (2e + 3e)

Alkmaar, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te koop: Woningtransformatieproject op 2e en 3e verdieping in hartje Alkmaar

Omschrijving


Het betreft de bovenste twee verdiepingen van dit monumentale bedrijfspand in hartje Alkmaar. Koper dient zelf een nieuwe opgang naar boven te realiseren aan de kant van de Boterstraat.

HERONTWIKKELING / TRANSFORMATIE
Dit pand biedt uitstekende mogelijkheden voor herontwikkeling van de verdiepingen naar woonruimte (appartementen) of hotel. De mogelijkheden voor herontwikkeling zouden nog concreet in kaart gebracht moeten worden in overleg met de gemeente. Verkoper kan herontwikkeling naar hotel en/of woningen niet garanderen, maar ziet hiervoor dus wel mogelijkheden. Neemt u contact op met de gemeente voor concrete informatie over de mogelijkheden.

LOCATIE / LIGGING
Het pand is gelegen in het centrum van Alkmaar, aan de Laat, direct tegenover het voormalige V&D gebouw. In de directe omgeving vindt u op loopafstand vele winkels en horecabedrijven. Het betreft een echte karakteristieke stadslocatie.

STAAT VAN OPLEVERING / SPLITSINGSKOSTEN
Het geheel is geheel ontruimd en vrij van huur en gebruik. De binnenzijde is volledig leeggehaald en het geheel wordt casco opgeleverd. Koper dient zelf de benodigde vergunningen te verkrijgen en verbouwingen te doen voor het beoogd gebruik. Bij verkoop dient het geheel gesplitst te worden. De kosten voor splitsing, waaronder realisatie van een eigen opgang naar boven, nieuwe (eigen) energieaansluitingen, notariele kosten en overige kosten rondom splitsing, vergunningen en realisatie van woningen komen geheel voor rekening en risico van koper. Verkoper is zelf bezig met verdere voorbereidingen, sloop en verbouwingen. Voortgang van dit traject alsmede marktomstandigheden kunnen invloed hebben op de prijs. Wij nodigen u uit tot het doen van een voorstel bij verdere interesse.

SAMENVATTING
  • Vraagprijs pand: nader overeen te komen
  • Overname: in overleg
  • Oppervlakte: 2e verdieping 118 m2 BVO + 3e verdieping 116 m2 BVO + een nog nader te bepalen oppervlakte van de BG en 1e verdieping inzake een nieuw te realiseren opgang naar boven vanuit de Boterstraat.
Neemt u contact op met ons kantoor voor meer informatie en/of een bezichtiging, tel: 0226-317880.

Details


Type Creatief wonen
Alternatief gebruik
(her)Ontwikkeling,  Transformatie project
Vraagprijs pand N.O.T.K.
Status Te koop
Woonopervlakte 234 m2
Adres Laat 112 (2e + 3e)
Postcode 1811EL
Plaats Alkmaar
Objectcode 1316
Provincie Noord-Holland

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.